Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Μαγικές φωτογραφίες από τη Χριστουγεννιάτικη Βουδαπέστη

O Tamas είναι part-time οδηγός λεωφορείου και part-time φωτογράφος. Περνάει ένα μεγάλο μέρος του χρόνου του στους δρόμους, δουλεύοντας στο λεωφορείο και φωτογραφίζοντας τα φώτα από τα εκατομμύρια λαμπιόνια της πόλης

Για τον φωτογράφο Rizsavi Tamas, η φωτογραφία είναι ένας τρόπος για να καταγράψει μια εφήμερη στιγμή. Είναι ένας τρόπος για να συγκρίνει το παλιό με το νέο, να θυμηθεί άλλες εποχές, και να αποκαλύψει τη μαγεία που βρίσκεται μέσα στην πόλη. Και μια από τις πιο ωραίες πόλεις- κόσμημα που φωτογράφισε πρόσφατα είναι η Βουδαπέστη!

O Tamas είναι ένας part-time οδηγός λεωφορείου και ένας part-time φωτογράφος. Περνάει  ένα μεγάλο μέρος του χρόνου του, στους δρόμους,  δουλεύοντας στο λεωφορείο και φωτογραφίζοντας τα φώτα από τα εκατομμύρια λαμπιόνια της πόλης.

Και τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη στιγμή για να καταγράψει με το φακό του αυτή την εκθαμβωτική ατμόσφαιρα. Κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, η πόλη ζωντανεύει με τα φώτα εν ριπή οφθαλμού.

«Εάν είστε αρκετά τυχεροί, μπορείτε να δείτε το όμορφα φωτισμένο Χριστουγεννιάτικο τραμ και τρόλεϊ στους δρόμους της Βουδαπέστης», γράφει.

Η πόλη μεταμορφώνεται πραγματικά σε κάτι μαγικό με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Όλα τα φώτα δίνουν στην ιστορική πόλη μια μαγική αίσθηση.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button