Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Κόλαφος από τον Παναγιώτη Πέτρου για την Δημοτική Αρχή σχετικά με το νερό στον δήμο Λουτρακίου…

Με μια νέα αποκαλυπτική ανάρτηση πραγματικό κόλαφο, για την δημοτική αρχή, ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ και σημερινός δημοτικός σύμβουλος με την  δημοτική παράταξη “ Δύναμη Δημιουργίας” με επικεφαλή την κ. Μαρία Πρωτοπαππά αναδεικνύει τις χρονιές παθογένειες σχετικά με το νερό, που υπάρχουν σε διάφορα δημοτικά διαμερίσματα και τις οποίες δεν έχει καταφέρει να επιλύσει ύστερα από τόσα χρόνια η δημοτική αρχή.

Πιο συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Πέτρου αναφέρει:

“ Αυτό που βλέπω αν μη τι άλλο λέγεται θράσος.

Μεγάλο θράσος!!

Σήμερα με αφορμή την παγκόσμια μέρα νερού βλέπω αναρτήσεις από αντιδημαρχους να κάνουν αναρτήσεις με νουθεσιες προς τους Δημότες. Καλές οι νουθεσιες και σωστές όμως να θυμηθούμε οτι:

Είναι αυτή η Δημ. Αρχή που έταζε επαρκεια νερού στους Αγίους Θεοδώρους αλλά άφησε μια πόλη χωρίς νερό.

Είναι αυτή η Δημ. Αρχή που επί των ημερών της ‘θόλωσε’ το νερό στην πόλη του νερού το Λουτράκι.

Είναι αυτή η Δημ. Αρχή που επί των ημερών της στην περιοχή των Ισθμιων έτρεχε νερό σκουρου χρώματος από τις βρύσες των κατοίκων(όταν έτρεχε).

Είναι αυτή η Δημ. Αρχή που έχει ‘φροντίσει’ να τρέχει ζεστό νερό στις βρύσες, τους καλοκαιρινους μήνες, στην περιοχή της Περαχωρας εδώ και 3-4 χρόνια.

Τέλος είναι αυτή η Δημ. Αρχή, που έβγαζε ανακοινώσεις ότι το νερό δεν ήταν κατάλληλο για πόση.

Κατά τα άλλα φταίει η αντιπολίτευση που δυσφημει με την στάση της τον τόπο!!!

Μην ξεχάσω και το άλλο φοβερό και συνάμα χαριτωμένο επιχείρημα.

Αν διοικούσε η Πρωτοπαππα τι θα έκανε???

Άρα να κάνουμε και το σταυρό μας που έχουμε αυτή τη Δημ. Αρχή και δε μας έχει συμβεί και τίποτα χειρότερο!!!”

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button