Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Κρήτη: Κραυγή απόγνωσης από τον πατέρα της 8χρονης με τον καρκίνο – Μπορείτε να βοηθήσετε

Σε απόγνωση βρίσκεται η οικογένεια της 8χρονης Βαγγελιώς – Στέλλας… Καστρινάκη από τα Χανιά καθώς εδώ και 1,5 χρόνο δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Ο Γολγοθάς της οικογένειας ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο οπότε και η 8χρονη διαγνώστηκε με όγκο στον αριστερό νεφρό.

«Τον Φεβρουάριο του 2016 η κόρη μας διαγνώστηκε με επιθηλιακό όγκο Willms. Ουσιαστικά πρόκειται για όγκο στο αριστερό νεφρό. Μετά από σειρά εξετάσεων υποβλήθηκε σε βαριές θεραπείες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο πατέρας της 8χρονης, Αλέκος Καστρινάκης.

Δυστυχώς τα πράγματα έγιναν χειρότερα για την υγεία του μικρού κοριτσιού στα μέσα μίας θεραπείας.

«Λίγους μήνες αργότερα κι ενώ η κόρη μας έκανε ένα πρόγραμμα βαριάς θεραπείας υποτροπίασε. Οι θεραπείες δεν το έπιαναν, δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Τότε οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνουνε καθώς εξάντλησαν όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα», επεσήμανε σχετικά ο κ. Καστρινάκης.

LOGARIASMOS-1-e1504101458202.jpg

Επιτακτική ανάγκη το ταξίδι στην Αγγλία

Μετά τις δυσοίωνες προβλέψεις που έδωσαν οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ η οικογένεια της 8χρονης Ευαγγελίας – Στέλλας πήραν δείγμα ιστού και το έστειλαν σε εξιδεικευμένα κέντρα του εξωτερικού.

«Η απάντηση ήρθε από την Αγγλία και συγκεκριμένα από το νοσοκομείο Harley Street Clinic. Το μόνο αρνητικό είναι ότι χρειάζονται πολλά χρήματα για να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι. Συγκεκριμένα χρειάζονται 320.000 λίρες Αγγλίας, δηλαδή 346.000 ευρώ. Αυτή τη στιγμή έχει μαζευτεί ένα ποσό αλλά είναι πολύ μικρό», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Καστρινάκης.

Έκκληση μέσω του cretapost

Ο πατέρας της 8χρονης Βαγγελιώς απευθύνει έκκληση σε όλους όσοι μπορούν να βοηθήσουν την κόρη του ώστε να μπορέσει να πραγματοποιήσει το ταξίδι… ζωής στην Αγγλία.

«Η μόνη μας έγνοια αυτή τη στιγμή είναι η Βαγγελιώ μας. Έχουμε ήδη δημοσιοποιήσει έναν λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς για όποιον μπορεί να βοηθήσει. Παράλληλα, εμείς από την πλευρά μας κάνουμε τα πάντα για να συγκεντρωθεί το συγκεκριμένο ποσό», τόνισε ο κ. Καστρινάκης.

Αυτός είναι ο τραπεζικός λογαριασμός

LOGARIASMOS-e1504101435127.jpg

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button