Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

ισχυρές καταιγίδες και χιόνια φέρνει η Κακοκαιρία «Μπιάνκα»

Χθες η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο καιρού που θα φέρει επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα -Kακοκαιρία Μπιάνκα- σχεδόν σε όλη τη χώρα

Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το απόγευμα στα δυτικά θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στα βόρεια τη νύχτα θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Από το βράδυ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της βορειοδυτικής χώρας.

Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι βαμιαία στα 6 με 7 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια θα φτάσει τους 13 με 14 και στην υπόλοιπη χώρα τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και νυχτερινές ώρες κατά τόπους στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά.

Για την Ανατολική Πελοπόννησο, ο
Καιρός, θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά από νωρίς το απόγευμα και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές που το βράδυ κυρίως στα βόρεια θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες🌩️…

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button