Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

ΙΚΕΑ προς έφηβους: Σταματήστε να διανυκτερεύετε στα καταστήματά μας!

Τέλος σε μια νέα… επιδημία επιχειρεί να βάλει η αλυσίδα καταστημάτων ΙΚΕΑ, που στέλνει σαφές μήνυμα προς τους απανταχού έφηβους να σταματήσουν να κρύβονται σε καταστήματα ανά τον κόσμο για να διανυκτερεύσουν μέσα στο χώρο!

 

Σύμφωνα με το BBC, η εταιρία έχει καταγράψει τουλάχιστον 10 τέτοια περιστατικά ανά την Ελλάδα.

Η «μόδα» αυτή φαίνεται ότι ξεκίνησε στο Βέλγιο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και… εξαπλώθηκε όταν οι δύο έφηβοι ανάρτησαν στο YouTube βίντεο της «περιπέτειάς τους».

Στο εν λόγω βίντεο, οι νεαροί κρύβονται μέσα σε μια ντουλάπα μέχρι το κατάστημα να κλείσει και να αποχωρήσουν οι υπάλληλοι. Στη συνέχεια, βγαίνουν από την κρυψώνα τους και αφού κάνουν μερικές βόλτες πέφτουν για… ύπνο σε ένα από τα κρεβάτια.

Γύρω στις πέντε το πρωί, μπαίνουν και πάλι σε μια ντουλάπα μέχρι να μπουν οι πρώτοι πελάτες. Πάνω από 1,7 εκατομμύρια χρήστες έχουν ήδη παρακολουθήσει το εν λόγω βίντεο, μεταξύ των οποίων, όπως φαίνεται, και δύο 14χρονες από τη Σουηδία.

Οι δύο έφηβες, όμως, δεν ήταν τόσο τυχερές όσο οι νεαροί από το Βέλγιο καθώς έγιναν αντιληπτές από τους πρωινούς υπάλληλους.

Παρότι το κατάστημα αποφάσισε να μην ζητήσει τη δίωξη των κοριτσιών, δύο 15χρονες. επίσης από τη Σουηδία, δεν ήταν τόσο τυχερές. Μόλις εντοπίστηκαν από τους υπαλλήλους, παραδόθηκαν στην αστυνομία…

«Χαιρόμαστε που οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για την ΙΚΕΑ και θέλουν να δημιουργήσουν διασκεδαστικές εμπειρίες… Παρόλα αυτά η ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών μας είναι προτεραιότητα μας και για αυτό και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να κοιμάται τα βράδια στα καταστήματά μας» δήλωσε εκπρόσωπος της ΙΚΕΑ της Βρετανίας στο ΒΒC.

Πηγή: ΒΒC

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button