Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Η ΠΡΟΤΡΟΠΉ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΥΤΡΑΚΊΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΆΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΛΟΥΤΡΑΚΊΟΥ…

 

Επειδή κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου μας, όλοι όσοι παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα, διακρίνουμε συχνά, μεγάλες  εντάσεις και αντεγκλήσεις,  που δυστυχώς, μερικές φορές, ξεφεύγουν από τα όρια της πολιτικής ευπρέπειας, ενώ η εικόνα αυτή που δεν τιμά τον κορυφαίο δημοκρατικό θεσμό του τόπου μας,  σχολιάζεται δυσμενώς από αρκετούς συμπολίτες μας, (μάλιστα κάποιοι εξ αυτών, μας το έχουν επισημάνει στην επικοινωνία που είχαν μαζί μας) το Εν Λουτρακίω θέλει να προτρέψει τα μέλη του σώματος του ΔΣ, να αναλώνονται μόνο, σε ανταλλαγή ιδεών και επιχειρημάτων για την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τον κόσμο και τον τόπο μας!

Και αυτό θεωρούμε, ότι μπορεί να επιτευχθεί, μόνο με το πνεύμα ομονοίας και πολιτικού πολιτισμού που επιβάλλεται να δείξουν άπαντες κατά την διάρκεια που εκπροσωπούν τους δημότες, στον ναό της Δημοκρατίας, το δημοτικό συμβούλιο.

Άλλωστε οι ανούσιοι διαξιφισμοί που μερικές φορές γίνονται και επί προσωπικού, δεν ωφελούν τον τόπο ενώ και ο κόσμος τους έχει βαρεθεί.

Για αυτό κρίνουμε πως η καλυτέρευση των συνθηκών της καθημερινότητας του πολίτη, αρχίζει από την διαρκή προσπάθεια συνεννόησης και το πνεύμα αλληλοσεβασμού που πρέπει να διακατέχει, όλα  τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου…

 

Στο κάτω κάτω, όλοι τον ίδιο τόπο μοιραζόμαστε και όλοι καθημερινά ανταμώνουμε μεταξύ μας. Γιατί λοιπόν να υπάρχει προσωπική έχθρα, όταν πρέπει να μας ενώνει όλους ( σαν μια γροθιά) η κοινή προσπάθεια;

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button