Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Η κοινότητα Ισθμίας , θα διαθέσει προς όλους τους συμπολίτες μας εμφιαλωμένο νερό …

 

Κατανοώντας τις δύσκολες αυτές μέρες που περνάμε και προσπαθώντας να λυθεί το πρόβλημα με το σημαντικότερο όλων αγαθό , το νερό , η κοινότητα Ισθμίας , θα διαθέσει προς όλους τους συμπολίτες μας εμφιαλωμένο νερό σήμερα 17/07/2024 από τις  09:30 π.μ..
Η παραλαβή του θα γίνεται από δυο σημεία για την διευκόλυνση σας :
1: στο parking του κομμωτηρίου στην Κυρά Βρύση
2: στον χώρο της κοινότητας Ισθμιας .

Σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάμε, η έλλειψη νερού αποτελεί ένα από τα πιο κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Η κοινότητα Ισθμίας αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης και επιθυμώντας να προσφέρει μια άμεση λύση, θα διαθέσει εμφιαλωμένο νερό σε όλους τους συμπολίτες μας.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 17 Ιουλίου 2024, από τις 09:30 π.μ. Η κοινότητα καλεί όλους τους κατοίκους της Ισθμίας και των γύρω περιοχών να προσέλθουν και να παραλάβουν το νερό που τόσο χρειάζονται.

Η παραλαβή του θα γίνεται από δυο σημεία για την διευκόλυνση σας :
1: στο parking του κομμωτηρίου στην Κυρα Βρυση
2: στον χώρο της κοινότητας Ισθμιας .

Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν και να ενημερώσουν τους γείτονες και φίλους για αυτή τη σημαντική ενέργεια. Η υποστήριξη και η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη για να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση και να διασφαλίσουμε την ευημερία της κοινότητάς μας.

Η κοινότητα Ισθμίας ευχαριστεί όλους για την κατανόηση και τη συνεργασία και δεσμεύεται να συνεχίσει να εργάζεται για το κοινό καλό.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κοινότητα Ισθμίας στα τηλέφωνα επικοινωνίας που έχουν δοθεί.

 

Πηγή Σφεντόνα

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button