Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Επισκέψεις και συζητήσεις σε Κιάτο, Λουτράκι, Νεμέα και Κλένια του βουλευτή Κορινθίας Χρίστου Δήμα

Tο Δημαρχείο Σικυωνίων στο Κιάτο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Μυττάς και Βασίλης Δομετίου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αναστάσιος Λεονάρδος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Αλεξόπουλος και Γιάννης Σωτηρόπουλος και ο Γ.Γ. του Δήμου Χρήστος Ζαχαριάς, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τοπικά προβλήματα.

Σημειώνεται πως νωρίτερα το πρωί, ο Χρίστος Δήμας βρέθηκε στον σχολικό αγιασμό στην Κλένια όπου συνομίλησε με εκπαιδευτικούς και γονείς για τα μεγάλα προβλήματα και τις ελλείψεις  που αντιμετωπίζει ο χώρος της εκπαίδευσης αλλά και για τις προσδοκίες ενόψει τη νέας σχολικής χρονιάς.

Αργότερα, ο Χρίστος Δήμας μαζί με τον βουλευτή Αττικής Μάκη Βορίδη, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στην Κορινθία στο πλαίσιο επίσημης πρόσκλησης από την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, τις Αθλητικές Κατασκηνώσεις (Sport Camp) και τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button