Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Εκτός έδρας ισοπαλία απέσπασε ο ΑΟ Λουτρακίου.

Παράπονα για την διαιτησία!

 

 

Ο Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι αντιμετώπισε τον Πανναυπλιακό-Ηρακλή σε μια αναμέτρηση που έληξε ισόπαλη 0-0, με την ομάδα μας να μην καταφέρνει να αποσπάσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Από την αρχή του αγώνα, ο ΑΟΛ ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Η επίθεση της ομάδας μας ήταν συνεχής, με τους παίκτες να πιέζουν την άμυνα του Πανναυπλιακού.

Δυστυχώς, η διαιτησία ήταν αμφισβητούμενη, με πολλές αποφάσεις να αδικούν την ομάδα μας:

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο ΑΟΛ πέτυχε γκολ. Ο διαιτητής αρχικά έδειξε την σέντρα, αλλά στη συνέχεια μόνος του και χωρίς να έχει υποδείξει ο βοηθός οφσάιντ, ακύρωσε το γκολ, προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες και τους φιλάθλους.

Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΛ Κυπαρίσσης βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα ως τελευταίος παίκτης, ο τερματοφύλακας τον ανέτρεψε εκτός περιοχής και ο διαιτητής αντί για κόκκινη κάρτα κατελόγισε κίτρινη.

Δόθηκε ανύπαρκτο οφσάιντ στον Κυπαρίσση σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα.

Φάουλ που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τις επιθέσεις μας δεν δόθηκαν, ενώ αποφάσεις του διαιτητή προσέφεραν στον Πανναυπλιακό τη στήριξη που χρειαζόταν, αφήνοντας τους παίκτες μας με την αίσθηση της αδικίας.

Παρά τις αντιξοότητες και την απογοήτευση, ο ΑΟΛ έδειξε χαρακτήρα και αποφασιστικότητα και με τη στήριξη των φιλάθλων, συνέχισε να επιτίθεται μέχρι το τελευταίο λεπτό, προσπαθώντας να εξασφαλίσει τη νίκη που τόσο άξιζε, παρότι στα τελευταία 25′ αγωνιζόταν με 10 παίκτες.

Αν και ο ΑΟΛ δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, η απόδοσή του υποδεικνύει ότι είναι σε καλό δρόμο και έχει τις δυνατότητες να συνεχίσει την καλή πορεία στη σεζόν.

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button