Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Δεν ήταν τυχαία η φωτιά χθες στο Λουτράκι προσήχθη 32χρονος απο την ΕΛ.ΑΣ.

 

Η φωτιά  που εκδηλώθηκε χθές Κυριακή περίπου στις 21:00 στο Λουτράκι κάτω από τον Περιφερειακό δρόμο του Λουτρακίου.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και μαζί με εθελοντές απο το λουτρακι τους Αγίους Θεοδώρους και την Κόρινθο έσπευσαν στο σημείο και κατόρθωσαν να την θέσουν υπό έλεγχο, μια ανάσα πρίν από τα σπίτια.

Στην περιοχή, ευτυχώς, δεν έπνεαν ισχυροί άνεμοι την ώρα της φωτιάς, κάτι που σαφώς έκανε το έργο της Πυροσβεστικής ευκολότερο.

Δεν ήταν τυχαία η φωτιά

Πεπεισμένοι ότι η φωτιά που εκδηλώθηκε είναι αποτέλεσμα ανθρώπινου λάθους ή κακόβουλη ενέργεια και δεν οφείλεται σε τυχαίο γεγονός, είναι τα υψηλόβαθμα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, που διεξάγουν τη σχετική έρευνα, αυτή την ώρα.

Πέρα από της μαρτυρίες κατικών που άκουσαν ένα κρότο σαν έκρηξη πιθανότατα από κροτίδα να σκάει σε πολυκατοικία που βρίσκεται δίπλα από το σημείο που εκδηλώθηκε η φωτιά προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση στους ανθρώπους της Πυροσβεστικής και η κατεύθυνση της φωτιάς η οποία ξεκίνησε από τα κοντινά σπίτια και στη συνέχεια ανέβηκε προς τον Περιφερειακό.

 

Eντοπίστηκε σακίδιο και προσήχθη 32χρονος

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες  εντοπίστηκε σακίδιο, το οποίο περιείχε εύφλεκτα υλικά και προσήχθη ένας 32χρονος από την Αθήνα, που μάλλον αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

 Περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ..

Όλη νύχτα η Πυροσβεστική στον Περιφερειακό Λουτρακίου

Οι δύο οχήματα με τέσσερις πυροσβέστεςπαρέμειναν όλο το βράδυ προληπτικά στην περιοχή του Περιφερειακού υπό το φόβο κάποιας αναζωπύρωσης

Μάλιστα, οι φλόγες της χθεσινής φωτιάς παραλίγο να περάσουν το δρόμο και να ανέβουν στο βουνό, όμως η Πυροσβεστική και οι εθελοντές πρόλαβαν και την έσβησαν, προτού επεκταθεί.

Πηγή Σφεντόνα
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button