Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Βροντερό ΌΧΙ του Αρείου Πάγου στους δολοφόνους της Ε. Τοπαλούδη…

 

Την αίτηση αναίρεσης των αποφάσεων δύο δικαστηρίων που είχαν υποβάλλει οι δύο δολοφόνοι της Ελένης Τοπαλούδη ,απέρριψε σήμερα ο Άρειος Πάγος και έτσι η ποινή  τους παραμένει ισόβια  για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας το 2018 στη Ρόδο  αλλά και τα 15χρόνια κάθειρξη που τους έχουν επιβληθεί για το βιασμό της .

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη ,Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του επισημαίνει :

«Όπως είναι γνωστό, ο επικεφαλής του γραφείου μας, Αλέξιος Κούγιας, μαζί με τον συνάδελφο, Βαγγέλη Γκιουγκή, εκπροσώπησαν και στους τρεις βαθμούς δικαιοδοσίας την οικογένεια της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη,σε όλες τις δίκες που διεξήχθησαν μέχρι σήμερα. Σήμερα, ο Άρειος Πάγος απέρριψε τις αιτήσεις αναιρέσεως και των δύο κατηγορούμενων, οι οποίοι ζητούσαν να αναιρεθεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών που τους καταδίκασε και τους επέβαλε την ποινή της ισοβίου καθείρξεως, η οποία πλέον είναι αδύνατον να μετατραπεί».

Ουσιαστικά με την αίτηση της αναίρεσης οι δύο καταδικασμένοι δολοφόνοι ζητούν να δικαστούν αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι υπήρχαν στοιχεία που δεν αξιολογήθηκαν στις δίκες .

Στα δύο δικαστήρια όμως όλα τα στοιχεία έδειξαν ότι διέπραξαν ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα που πάγωσε το Πανελλήνιο.

 

 

Πηγή Ζούγκλα

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button