Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Αναγνώστης του Εν Λουτρακίω για το μισογκρεμισμένο φανάρι στον Ισθμό…

 

Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Εν Λουτρακίω έφτασε η  φωτογραφία αναγνώστη που δημοσιεύουμε, με μερικά αυτονόητα ερωτήματα με τα οποία συμφωνούμε!

 

Συγκεκριμένα ο αναγνώστης μας αναρωτιέται, το γιατί μετά από τόσο καιρό, που φορτηγό χτύπησε το συγκεκριμένο φανάρι ακόμη δεν έχει αντικατασταθεί από τους αρμόδιους και στέκεται έτσι μισογκρεμισμένο με κίνδυνο να πέσει και να χτυπήσει κάποιο αυτοκίνητο ή άνθρωπο!

Επιπλέον εύλογα αναρωτιόμαστε αν η συγκεκριμένη εικόνα, αρμόζει στην πύλη εισόδου της Πελοποννήσου, τον Ισθμό, τον οποίο επισκέπτεται πλήθος κόσμου και ξένων τουριστών!

Και κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει από τους υπεύθυνους που έπρεπε να είχαν μεριμνήσει για την άμεση αποκατάσταση του, ότι τα φανάρια στην διασταύρωση του δρόμου προς Επίδαυρο, μετά το γκρέμισμα της γέφυρας που καταστράφηκε από την έκρηξη του βυτιοφόρου στον Ισθμό, συλλέγουν όλη την κυκλοφοριακή κίνηση για την νέα εθνικό οδό Αθηνών Κορίνθου!

 

Αναμένουμε να δούμε τι θα κάνει η περιφέρεια Πελοποννήσου που φαίνεται ότι δικιά της αρμοδιότητα είναι το συγκεκριμένο πρόβλημα…

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button