Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ SPECIAL OLYMPICS ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ! (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος

  • Βίντεο: Χαιρετισμοί Δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, του Προέδρου των Special Olympics Hellas και εκπροσώπου των αθλητριών και αθλητών 
  • https://www.youtube.com/watch?v=DhnfkJxL1nA

 

Οι Πανελλήνιοι Αγώνες των Special Olympics ολοκληρώθηκαν με την Τελετή Λήξης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Sportcamp, στο Λουτράκι, παρουσία του Δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργου Γκιώνη, του Προέδρου των Special Olympics Hellas, πρέσβυ ε.τ. κ. Διονυσίου Κοδέλλα και του Διοικητή της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου, Ταξιάρχου Μηνά Παπαδάκη, των αθλητριών και των αθλητών, των προπονητών, των εθελοντών και των γονέων.

Μια εκδήλωση που ξεχείλισε από αυθόρμητα συναισθήματα χαράς, ικανοποίησης και υπερηφάνειας, που τη μετέτρεψαν σε πραγματική γιορτή για τον αθλητισμό και απέδειξαν την αξία του εθελοντισμού. Μια εκδήλωση στην οποία αναδείχθηκε το μεγαλείο ψυχής και η δύναμη της θέλησης, για υπέρβαση των προσωπικών μας ορίων, με πρότυπο το αθλητικό δυναμικό των Special Olympics.
Φανερά συγκινημένοι χαιρέτισαν την εκδήλωση ο κ. Γκιώνης και ο κ. Κοδέλλας, καθώς και η εκπρόσωπος των αθλητών Όλγα Δασουρά, αθλήτρια της κολύμβησης. .
Στον Δήμο μας έχουν διοργανωθεί και διεξαχθεί μεγάλα και επιτυχημένα αθλητικά γεγονότα, αφού μέσα στις προτεραιότητες της παρούσας Δημοτικής Αρχής είναι και η ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού. 
Όμως, οι Πανελλήνιοι Αγώνες των Special Olympics στο ”φιλόξενο Λουτράκι”, όπως το αποκάλεσε ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas, με τη συμμετοχή 700 αθλητριών και αθλητών, από την Ελλάδα και την Κύπρο, δημιούργησαν τη δική τους αύρα και λειτούργησαν ως πόλος έλξης για να επιβεβαιωθεί ότι συμμετέχοντας, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο κίνημα αυτό, ανακαλύπτεις το αληθινό πρόσωπο της ειλικρίνειας, της ελπίδας, της αγάπης, της εμπιστοσύνης και της ισότητας, μέσω του αθλητικού ιδεώδους. 
Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Δήμος μας, με επικεφαλής τον ίδιο τον Δήμαρχο κ. Γκιώνη και συμπαραστάτη τον Αντιδήμαρχο κ. Τάσο Σακελλαρίου, έπραξε το καλύτερο δυνατόν, με τη βοήθεια όλου του εμπλεκόμενου προσωπικού του Δήμου, ώστε να καταγραφούν οι Πανελλήνιοι Αγώνες των Special Olympics σαν ένα από τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα στον Δήμο μας αλλά και στη Χώρα μας, με αποτέλεσμα, τόσο η Οργανωτική όσο και η Εκτελεστική Επιτροπή των Αγώνων, να εκφραστούν με τα πλέον θετικά σχόλια για την ουσιαστική παρουσία και συμπαράστασή του, μετατρέποντας σε πράξη τον όρκο της αθλήτριας στην τελετή έναρξης: ”Θέλω να νικήσω! Αν όμως δεν τα καταφέρω, βοηθήστε με να προσπαθήσω με θάρρος”!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button