Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Τα Ζώδια του μήνα, Νοέμβριος 2015, by F’Ariel!

Κριός
Έντονος θα είναι ο Νοέμβρης για εσάς, συναισθηματικά. Από τη μια θα θελήσετε να φτιάξετε τις σχέσεις σας με τον κόσμο και με το σύντροφό σας φυσικά και από την άλλη θα είστε μέσα στο παράπονο, τύπου δε σας αγαπάνε πια.. Το μυστικό είναι η καλή επικοινωνία. Δηλαδή, να βρείτε το χρόνο να μιλήσετε, να σας ακούσουν, όμως θα πρέπει και εσείς να ακούσετε αυτή τη φορά. Βασικά, εσείς θα πρέπει να κάνετε το πρώτο το βήμα, είτε σε φιλικό επίπεδο, είτε σε ερωτικό. Βρείτε τρόπους να αναθερμανθούν οι σχέσεις σας. Να λέτε πόσο πολύ αγαπάτε κάποιους ανθρώπους, όμως να αποζητήσετε το ίδιο και από αυτούς. Αμοιβαία τα συναισθήματα που λέμε.. Το φλερτ επίσης είναι μια καλή λύση.. Έτσι για να ζωντανέψετε ξανά!

Ταύρος
Μυστήριος ο Νοέμβρης για εσάς! Από τη μια μπορεί να βιώσετε ένα πάθος, με έναν άνθρωπο που σας τρομάζει. Εδώ βάζει το χεράκι του λίγο η μαγεία του Σκορπιού, που σημαίνει πως μέχρι και τις 11/11, ίσως να ζήσετε εκείνο το αχαλίνωτο που λέγαμε.. Έντονος πολύ ο συναισθηματικός σας ο κόσμος, θα τα βλέπετε όλα στα κόκκινα και οι αντιδράσεις σας θα είναι απρόβλεπτες, όπως μια καταιγίδα. Προσπαθήστε να μην είστε ζηλιάρηδες και να μη τα βλέπετε όλα με μαύρο μάτι. Τι σας λέω τώρα; Θέλετε πολύ να δοθείτε σε μια σχέση, όμως φοβάστε. Να είστε ο εαυτός σας πάνω από όλα και θα δείξει το θέμα από μόνο του..

Δίδυμος
Μεταμορφώνεστε ξανά σε υπέροχα πλασματάκια. Διώχνετε μακριά την εγωιστική και κακομαθημένη σας πλευρά και αποζητάτε πάλι αγάπη, αρμονία και γαλήνη. Μπορεί ακόμα να πάρετε και την απόφαση του γάμου. Ο Νοέμβρης είναι ένας καθοριστικός μήνας για την ερωτική σας τη ζωή, που όλως τυχαίως βελτιώνεται και δείχνει ξεκάθαρα ποιον δρόμο να διαλέξετε. Αγνώριστοι μπορώ να πω, μέσα στη τρελή τη χαρά και την ευτυχία. Οι μοναχικοί της παρέας, θα σας έλεγα να αλλάξετε τακτική. Δηλαδή, ωραίο το βλέμμα σας, το χαμόγελό σας, όμως βάλτε εγκέφαλο να δουλέψει. Μη βαριέστε να επικοινωνήσετε. Άλλωστε είστε χαρισματικοί σε τέτοια θέματα..

Καρκίνος
Ζόρικος ο Νοέμβρης για εσάς. Ο Κρόνος από το Τοξότη θα σας τα κάνει λίγο μαντάρα. Μπορεί να έχετε την όρεξη να δείτε ανθρώπους από τα παλιά, να συναντήσετε τους φίλους σας και φυσικά να αφιερώσετε χρόνο στο ταίρι σας, όμως αυτά που θα λέτε σε ανύποπτες στιγμές, μπορεί να είναι λίγο ακαταλαβίστικα και πολύ αψυχολόγητα. Δηλαδή θα προκαλέσετε εντάσεις και παρεξηγήσεις από το πουθενά. Μπορεί να σας επιτεθούν και αυτό να σας κάνει να κλειστείτε στο σπίτι σας και να μη θέλετε να δείτε άνθρωπο. Δεν είναι αυτή η λύση. Συνεπώς, προσοχή στις κουβέντες που ξεστομίζετε και το να πείτε και ένα συγγνώμη δε τρέχει και τίποτα..

Λέων
Πιο γλυκοί από ποτέ! Ο Νοέμβρης αν και δεν είναι ο πιο ηλιόλουστος μήνας, θα σας κάνει να νιώσετε έντονα την ανάγκη, να βρεθείτε με την οικογένειά σας και το σύντροφό σας. Από τη μια θα τους βάλετε μέσα στη ζωή σας, από την άλλη θα τους μαλώνετε για αυτά που κάνουν. Λίγο σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει να δώσετε προσοχή, γιατί ή συνεργάζεστε και είστε όλοι μαζί, ή τραβάτε το δρόμο σας και μένετε σα τη καλαμιά στο κάμπο. Να ακούσετε τις συμβουλές που θα σας δώσουν, να τα βάλτε κάτω και να κάνετε τις επιλογές σας. Οι μοναχικοί της παρέας, θα ξεσηκωθείτε από μια παρουσία και σας λέω το νου σας, γιατί θα μείνετε με τον ενθουσιασμό στο χέρι..

Παρθένος
Μήνας ερωτικού απολογισμού ο Νοέμβρης. Ήρθε η Θεά Αφροδίτη, σας πήρε τα μυαλά, βγήκατε από το καβούκι σας αρκετοί και κάνατε ζαβολιές πολύ μοναδικές θα έλεγα! Μαζί με τα φρέσκα έρχονται και τα παλιά και ξαφνικά μπορεί ένας άσωτος έρωτας να επιστρέψει και να σας τα κάνει μαντάρα. Καλό είναι να τα βάλετε κάτω και να δείτε τα υπερ και τα κατά, πριν του κλείσετε τη πόρτα κατάμουτρα. Από την άλλη μια παρεξήγηση που συνέβη, ας λυθεί. Αυτό λέει το σύμπαν. Το φρέσκο που μπήκε στη ζωή σας έτσι ξαφνικά, σας έκανε κακό παιδί και μπορεί να εκτεθήκατε. Δώστε βάση σε μικρές ζουμερές λεπτομέρειες.. και αποφασίστε! Όχι εραστές και ερωμένες, αλλά σύντροφος..!

Ζυγός
Γλυκά μου πλασματάκια να προσμένετε ο Νοέμβρης να σας μαστιγώσει. Ότι προλάβετε να ζήσετε ήρεμα και όμορφα ως τις 12/11. Γιατί ακριβώς την επόμενη μπαίνει ο Άρης στο ζώδιό σας και θα σας ανεβάσει θερμοκρασίες κανονικά! Όλα στα κόκκινα να το προσμένετε. Ξαφνικά θα σας πιάσουν οι ζήλιες σας, θα ζείτε με πάθος και θα τα κάνετε όλα άνω-κάτω. Μη περιμένετε να βρείτε το δίκιο σας, γιατί δε θα έχετε με τίποτα. Όλες σας οι σχέσεις θα διαταραχθούν, αφού οι ίδιοι θα βράζετε μέσα σε ένα καζάνι. Μπορεί ακόμα να ζήσετε και έναν απωθημένο έρωτα! Και μετά να χτυπάτε το κεφάλι σας στο τοίχο. Το σίγουρο είναι πως ότι είναι δυνατό και αληθινό θα μείνει και ότι απλά υπάρχει το εξαφανίζεται!

Σκορπιός
Ότι και να σας πω του κεφαλιού σας θα κάνετε, αλλά ας υποθέσουμε πως με ακούτε! Όπως ανέφερα ξανά, ο Νοέμβρης ναι μεν θα είναι καλός μαζί σας, από την άλλη όμως θα σας στρεσάρει αρκετά σε ερωτικό επίπεδο. Παραπονιάρης ο μήνας αυτός για σας, αφού συνεχώς θα αναρωτιέστε αν σας αγαπούν, αν είναι αληθινό, αν αξίζει να ασχοληθείτε, μα σας λέω, αν δε δοκιμάσετε πώς θα το ξέρετε; Τι φοβάστε επιτέλους στη ζωή σας; Άλλωστε αν ανατρέξετε στο παρελθόν, κάθε σχέση που είχατε ήταν διαφορετική. Γιατί τώρα να μην είναι έτσι; Καταπολεμήστε τις ανασφάλειές σας, να έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους σας και να εκφραστείτε ελεύθερα. Μυστικές απαγορευμένες σχέσεις.. αυτό θα είναι το δώρο σας!

Τοξότης
Ερωτικός και πολύ σεξουαλικός ο Νοέμβρης για εσάς! Βέβαια μη περιμένετε να ζήσετε το όνειρο, γιατί ο Άρης φέρνει εμπόλεμες καταστάσεις στη ζωή σας. Εντάσεις λοιπόν, θολωμένο μυαλό και το σώμα σας έτοιμο να εκραγεί. Σεξ και πάλι σεξ, είτε υπάρχει συναίσθημα, είτε όχι, θα συμβεί πολύ συχνά, είτε με το σύντροφό σας, είτε με κάποιον άγνωστο, πάντως βουτιά σε ακολασίες θα κάνετε! Το νου σας, γιατί αυτά τα ανεξέλεγκτα τα πάθη, φέρνουν και ανεπιθύμητες αρρώστιες ή εγκυμοσύνες και δεν είστε για να ψάχνετε ποιος είναι ο πατέρας;;; Ας πούμε.. Το νου σας, γιατί όλο αυτό σας βγαίνει πολύ αρνητικά κατά βάθος για το ψυχικό σας τον κόσμο και η απόλαυση γίνεται βασάνι μεγάλο!

Αιγόκερως
Ερωτικός πολύ ο Νοέμβρης για εσάς! Φτου-φτου μη σας ματιάσω, αλλά τόσο όμορφοι θα είστε που θα γοητεύετε τους πάντες. Χαμογελαστοί, πρόσχαροι, περιποιημένοι, αρωματισμένοι, σα γαμπροί και νύφες! Και μόνοι να είστε, οτιδήποτε ποθήσετε θα έρθει μια και έξω στο πιάτο σας, γιατί σαγηνεύετε τα πλήθη. Μια ματιά, ένα χαμόγελο, αυτά είναι.. Μήπως έχετε πυρετό; Φλερτάρετε. Αυτό πού το πάτε; Το νου σας λίγο μη τα κάνετε όλα αυτά επειδή έχετε απώτερο σκοπό. Δηλαδή μπορείτε να περάσετε τις απόψεις σας, στο σύντροφό σας, αλλά κάντε το με το γάντι. Γιατί όπως ξαφνιάστηκα εγώ που τα γράφω, φανταστείτε εκείνοι που σας γνωρίζουν.. Μην είστε κτητικοί, ούτε επιβλητικοί.. Ντάξει;;;

Υδροχόος
Ειλικρινά δεν έχω λόγια.. Είστε μοναδική περίπτωση αλλά να που σας έχω και μεγάλη αδυναμία. Ο Νοέμβρης ένας μήνας, που θα σας κάνει να ερωτευτείτε με όλο σας το είναι. Δε ξέρω αν θα το δείξετε, το σίγουρο είναι πως θα περάσετε από πολλά test drive, το σύντροφό σας ή το ενδιαφερόμενο το πρόσωπο. Το κουλό της υπόθεσης είναι πως θα λέτε λόγια που δε θα εννοείτε. Αυτό θα πληγώσει φίλους, συγγενείς ή ακόμα και τον εραστή σας. Τουλάχιστον προσέξτε όταν είστε θυμωμένοι, να εκτονώνεστε διαφορετικά. Σπάστε κανά βάζο αν χρειαστεί. Τις σχέσεις σας όμως μη τις διαταράξετε άλλο. Έλεος! Αυτό που προτείνω να κάνετε, είναι να βρεθείτε μπροστά από ένα καθρέπτη και να τα πείτε με τον εαυτό σας. Η αλήθεια μπορεί να πονάει όμως θα σας δώσει τις λύσεις που αποζητάτε. Έρωτας και μίσος, κάνουν παρέα!

Ιχθύες
Νοέμβρης, ο μήνας της ψυχοπάθειας! Σας το λέω έτσι χύμα στο κύμα, για να καταλάβετε στο απόλυτο τι εννοώ. Οι σχέσεις σας κλονίζονται γιατί η συμπεριφορά σας θα είναι τέτοια. Βέβαια δε θα λείψουν και οι εκπλήξεις, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο και πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν. Δηλαδή, μπορεί να έχετε δώσει ένα τέλος σε μια σχέση και ξαφνικά να φουντώσει το πράγμα. Να δω πως θα διαχειριστείτε αυτό το θέμα. Από την άλλη μια σχέση που θεωρούσατε πως έχει ελπίδες, τελικά να μην έχει.. Νομίζω είναι πώς θα σας βρει η στιγμή. Δε θα είστε σίγουροι για τίποτα και χαοτική η κατάσταση στη ζωή σας. Αποκαλύπτονται μυστικά μετά τις 21. Το νου σας γιατί κάποιος ψαχουλεύει στα λημέρια σας..

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button