Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης «αναδύονται» στο Λονδίνο

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης «αναδύονται» στο Λονδίνο

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης, μαρμάρινοι και παγωμένοι, ξεπροβάλλουν από τον Τάμεση. Τα εντυπωσιακά, ποντισμένα στο βυθό γλυπτά αποκαλύπτονται δύο φορές τη μέρα, στη διάρκεια της άμπωτης.

 

Η τελευταία του δουλειά στην όχθη του Τάμεση στο Λονδίνο, έχει τον τίτλο «The Rising Tide» και έχει εγκατασταθεί δίπλα στη γέφυρα Vauxhall (Βόξολ).

Σε φυσικό μέγεθος τα τέσσερα άλογα με τους αναβάτες τους «συμμετέχουν» στο φεστιβάλ Totally Thames, που εκπλήσσει τους επισκέπτες σε διάσπαρτους χώρους στο Λονδίνο, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Στόχος του Jason de Caires Taylor είναι να στείλει ένα «μαρμάρινο» μήνυμα ευαισθητοποίησης για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Η σιωπηλή διαμαρτυρία του καλλιτέχνη εκφράζεται με τις ιδιαίτερες κεφαλές των αλόγων. Έχουν αντικατασταθεί από αντλίες πετρελαίου, ευθεία αναφορά στις δραματικές επιπτώσεις της ρύπανσης από ορυκτά καύσιμα.

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης «αναδύονται» στο Λονδίνο σε ένα ακόμη μοναδικό project του Jason de Caires Taylor (17)

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης «αναδύονται» στο Λονδίνο σε ένα ακόμη μοναδικό project του Jason de Caires Taylor (18)

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης «αναδύονται» στο Λονδίνο σε ένα ακόμη μοναδικό project του Jason de Caires Taylor (19)

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης «αναδύονται» στο Λονδίνο σε ένα ακόμη μοναδικό project του Jason de Caires Taylor (20)

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης «αναδύονται» στο Λονδίνο σε ένα ακόμη μοναδικό project του Jason de Caires Taylor (21)

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης «αναδύονται» στο Λονδίνο σε ένα ακόμη μοναδικό project του Jason de Caires Taylor (22)

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης «αναδύονται» στο Λονδίνο σε ένα ακόμη μοναδικό project του Jason de Caires Taylor (23)

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης «αναδύονται» στο Λονδίνο σε ένα ακόμη μοναδικό project του Jason de Caires Taylor (24)

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης «αναδύονται» στο Λονδίνο σε ένα ακόμη μοναδικό project του Jason de Caires Taylor (25)

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης «αναδύονται» στο Λονδίνο σε ένα ακόμη μοναδικό project του Jason de Caires Taylor (26)

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης «αναδύονται» στο Λονδίνο σε ένα ακόμη μοναδικό project του Jason de Caires Taylor (27)

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης «αναδύονται» στο Λονδίνο σε ένα ακόμη μοναδικό project του Jason de Caires Taylor (28)

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης «αναδύονται» στο Λονδίνο σε ένα ακόμη μοναδικό project του Jason de Caires Taylor (29)

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης «αναδύονται» στο Λονδίνο σε ένα ακόμη μοναδικό project του Jason de Caires Taylor (30)

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button