Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Κρήτη: Ξέχασαν το παιδί τους στην Κνωσό

Οι φύλακες του αρχαιολογικού χώρου εντόπισαν το μικρό κοριτσάκι να περιφέρεται μόνο του και τρομαγμένο αναζητώντας τους γονείς του !

Οι διακοπές εξελίχτηκαν σε … περιπέτεια για μια μικρούλα Ελβετή που οι γονείς της την ξέχασαν στον … αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού !

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες όταν οι φύλακες του αρχαιολογικού χώρου εντόπισαν το μικρό κοριτσάκι να περιφέρεται μόνο του και τρομαγμένο, αναζητώντας τους γονείς του !

Για το θέμα ειδοποιήθηκε και ο Εισαγγελέας καθώς οι φύλακες αφού γύρισαν ολόκληρο τον αρχαιολογικό χώρο δε βρήκαν πουθενά του γονείς του παιδιού.

Το μυστήριο με την … εξαφάνιση των γονιών λύθηκε λίγη ώρα αργότερα όταν οι ίδιοι επέστρεψαν στην Κνωσό για να βρουν το κοριτσάκι !

Όπως ανέφεραν οι ίδιοι είναι πολύτεκνοι – έχουν τέσσερα παιδιά – ένω έκαναν παρέα με μια άλλη οικογένεια με 5 παιδιά με αποτέλεσμα όταν μπήκαν στο λεωφορείο για να φύγουν, να τα … μπερδέψουν στο μέτρημα με αποτέλεσμα να ξεχάσουν το κοριτσάκι !

Η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος για τη μικρή την οποία – όση ώρα αναζητούνταν οι γονείς της – οι φύλακες του αρχαιολογικού χώρου την περιποιήθηκαν και με το παραπάνω προσέχοντάς τη και κερνώντας τη πορτοκαλάδα !

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button