Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

ΙΚΕΑ προς έφηβους: Σταματήστε να διανυκτερεύετε στα καταστήματά μας!

Τέλος σε μια νέα… επιδημία επιχειρεί να βάλει η αλυσίδα καταστημάτων ΙΚΕΑ, που στέλνει σαφές μήνυμα προς τους απανταχού έφηβους να σταματήσουν να κρύβονται σε καταστήματα ανά τον κόσμο για να διανυκτερεύσουν μέσα στο χώρο!

 

Σύμφωνα με το BBC, η εταιρία έχει καταγράψει τουλάχιστον 10 τέτοια περιστατικά ανά την Ελλάδα.

Η «μόδα» αυτή φαίνεται ότι ξεκίνησε στο Βέλγιο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και… εξαπλώθηκε όταν οι δύο έφηβοι ανάρτησαν στο YouTube βίντεο της «περιπέτειάς τους».

Στο εν λόγω βίντεο, οι νεαροί κρύβονται μέσα σε μια ντουλάπα μέχρι το κατάστημα να κλείσει και να αποχωρήσουν οι υπάλληλοι. Στη συνέχεια, βγαίνουν από την κρυψώνα τους και αφού κάνουν μερικές βόλτες πέφτουν για… ύπνο σε ένα από τα κρεβάτια.

Γύρω στις πέντε το πρωί, μπαίνουν και πάλι σε μια ντουλάπα μέχρι να μπουν οι πρώτοι πελάτες. Πάνω από 1,7 εκατομμύρια χρήστες έχουν ήδη παρακολουθήσει το εν λόγω βίντεο, μεταξύ των οποίων, όπως φαίνεται, και δύο 14χρονες από τη Σουηδία.

Οι δύο έφηβες, όμως, δεν ήταν τόσο τυχερές όσο οι νεαροί από το Βέλγιο καθώς έγιναν αντιληπτές από τους πρωινούς υπάλληλους.

Παρότι το κατάστημα αποφάσισε να μην ζητήσει τη δίωξη των κοριτσιών, δύο 15χρονες. επίσης από τη Σουηδία, δεν ήταν τόσο τυχερές. Μόλις εντοπίστηκαν από τους υπαλλήλους, παραδόθηκαν στην αστυνομία…

«Χαιρόμαστε που οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για την ΙΚΕΑ και θέλουν να δημιουργήσουν διασκεδαστικές εμπειρίες… Παρόλα αυτά η ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών μας είναι προτεραιότητα μας και για αυτό και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να κοιμάται τα βράδια στα καταστήματά μας» δήλωσε εκπρόσωπος της ΙΚΕΑ της Βρετανίας στο ΒΒC.

Πηγή: ΒΒC


Διαβάστε Περισσότερα

 • Κύτταρα «αναγέννησαν» την καρδιά μετά από καρδιακό επεισόδιο
 • Αυτοκίνητο: Γιατί η ΕΕ στρέφει το ενδιαφέρον της στο υδρογόνο ως καθαρό καύσιμο
 • Ο Άρης ήταν υγρός μέχρι πρόσφατα
 • Η αποχή από τα social media μάς φτιάχνει τη διάθεση – Αποκαλυπτική μελέτη
 • Έρχονται τα αυτοκίνητα που διαθέτουν… πόδια και περπατούν (βίντεο)
 • Κορωνοϊός: Πώς προστατεύει από το κοινό κρυολόγημα
 • ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ-ΨΥΧΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ
 • Ευρώπη: Υπέρβαροι το 60% των ενηλίκων, σύμφωνα με τον ΠΟΥ – Η Ελλάδα πάνω από τον μέσο όρο
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *