Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ».
Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 19:00μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
  • Λήψη απόφασης περί διάθεσης πιστώσεων προϋπολογισμού του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου-Περαχώρας, τρέχοντος έτους.
  • Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής νέου λιμενοβραχίονα λιμένος Λουτρακίου.
  •  Εξέταση αιτήματος του ΑΜΑΣΛΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ για παραχώρηση ή μη χώρου επί Χ.Ζ.Λ. έμπροσθεν του καταστήματος του για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων και παραχώρηση ή μη χώρου επί αιγιαλού για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρων για το έτος 2015.
  • Εξέταση αιτήματος της ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ για παραχώρηση ή μη χώρου επί Χ.Ζ.Λ. έμπροσθεν του καταστήματος της για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων και παραχώρηση ή μη χώρου επί αιγιαλού για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρων για το έτος 2015. 
  • Εξέταση αιτήματος του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για παραχώρηση ή μη χώρου επί Χ.Ζ.Λ. έμπροσθεν του καταστήματος του για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, για το έτος 2015. 
  • Εξέταση αιτήματος της ΒΑΛΣΑΜΑ ΕΛΕΝΗΣ για παραχώρηση ή μη χώρου επί Χ.Ζ.Λ. έμπροσθεν του καταστήματος της για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων για το έτος 2015. 
Κοινοποίηση 
Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button