Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Αποφυλακίστηκε, μετά από τρία χρόνια, η Βίκυ Σταμάτη!

Αποφυλακίζεται μετά από περίπου τρία χρόνια εγκλεισμού η Βίκυ Σταμάτη, με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, το οποίο έκανε δεκτή την έβδομη αίτηση που υπέβαλε, επιβάλοντάς της περιοριστικούς όρους.

Το δικαστήριο ενώπιον του οποίου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση των παράνομων αμοιβών του Άκη Τσοχατζόπουλου, υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση περί αντικατάστασης της κράτησης της σύζυγου του πρώην υπουργού Άμυνας και σε λίγη ώρα αναμένεται να αποφασίσει τους όρους που θα της επιβάλει.

Η εισαγγελική πρόταση ήταν να επιβλήθούν στην κ. Σταμάτη οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα. Επιπλέον, η εισαγγελέας ζήτησε την επιβολή χρηματικής εγγύησης 70.000 ευρώ, ποσό που προκάλεσε αντιδράσεις, τόσο από τους συνηγόρους της, όσο και από την ίδια την κατηγορουμένη, η οποία αποχώρησε κλαίγοντας από τη δικαστική αίθουσα.

«Βάλτε της όποιον όρο θέλετε, εκτός από αυτόν. Αυτήν τη στιγμή πένονται. Δεν έχουν να συντηρήσουν ούτε ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχει δυνατότητα να μαζέψουν ούτε τρία χιλιάρικα. Συντηρούνται στη φυλακή από 10 έως 20 ευρω που θα δώσουν φίλοι και συγγενείς. Είναι σαν να την σταυρώνεται. Περιμένει πως και πως να πάει στο παιδί της. Βάλτε της ακόμα και κατ’ οίκον περιορισμό», ανέφερε ο συνήγορός της, Φραγκίσκος Ραγκούσης.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button