Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

Ανθρώπινη τραγωδία πίσω από την εξαφάνιση του 11χρονου από το Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Νοσηλευόταν για κοινωνικούς λόγους – «Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της εξαφάνισης του Διονύση Τ. κρίνεται επιτακτική η άμεση εύρεσή του» αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του protothema.gr, μια ανθρώπινη τραγωδία κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του 11χρονου Διονύση ο οποίος χάθηκε την Κυριακή από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία», όπου νοσηλευόταν για κοινωνικούς λόγους το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγο καιρό το ανήλικο αγόρι βρέθηκε μπροστά σε ένα τραγικό ατύχημα και από το στιγμή εκείνη διαπιστώθηκε από τους επιστήμονες που κλήθηκαν να το εξετάσουν ότι χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη. Ο 11χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ωστόσο, την Κυριακή και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξαφανίστηκε από το δωμάτιο στο οποίο νοσηλευόταν.

Στις αστυνομικές αρχές έχει σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό του παιδιού, ενώ όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού, «λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της εξαφάνισης του Διονύση Τ. κρίνεται επιτακτική η άμεση εύρεσή του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις 30/08/2015, εξαφανίστηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία», όπου νοσηλευόταν από τις 07/08/2015 για κοινωνικούς λόγους, ο Διονύσης Τ. 11 ετών. Ο Διονύσης έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ύψος 1,43 και βάρος 36 κιλά.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της εξαφάνισης του Διονύση Τ. κρίνεται επιτακτική η άμεση εύρεσή του.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».


Αφήστε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com