Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Ανακοίνωση ΠΛΑΙΣΙΟ Computers Α.Ε.Β.Ε.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα για την «άδικη απόλυση υπαλλήλου» η θέση του Πλαισίου είναι η εξής:
Με όχημα το Σωματείο Εργαζομένων, οι προσωπικές επιδιώξεις κάποιων συναδέλφων να ανέλθουν ως επαγγελματίες συνδικαλιστές χτίζονται στο ψέμα, στη στείρα αντιπαράθεση και στο μέσο της δυσφήμισης.
Κάνουν ό,τι μπορούν για να σταθούν εμπόδιο στη μάχη που δίνεται από μια περήφανη ελληνική ομάδα 1.200 ανθρώπων ενάντια στην ύφεση και τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας.
Εχθρός τους η ανάπτυξη και η αξιοκρατία. Ξεχνούν ότι είναι μια εταιρία που δεν έχει κάνει ποτέ μείωση μισθών, ποτέ περικοπές προσωπικού και όπου πάντοτε οι πληρωμές γίνονται στην ώρα τους. Επίσης ξεχνούν ότι ο minimum μισθός στο Πλαίσιο είναι τα 750€ και τα 905€ (όταν όλη η αγορά δίνει το βασικό 511€ και 586€) και ότι κάθε χρόνο δίνονται bonus και αυξήσεις.
Το να προσφέρει μια εταιρία μισθούς 30% υψηλότερους από την αγορά, να τους καταθέτει ανελλιπώς στις 15 και 30 του μήνα, να δίνει σταθερά πριμ και πρόσθετες παροχές και να μην έχει κάνει ποτέ ούτε μειώσεις μισθών ούτε ομαδικές περικοπές δεν είναι απλό. Είναι αποτέλεσμα προσπάθειας 1.200 εξαιρετικών ανθρώπων και μιας Ελληνικής επιχείρησης και είναι κρίμα η προσπάθειά τους να αμαυρώνεται από πολιτικές και προσωπικές σκοπιμότητες.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button