Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΉΡΙΚΤΟΥΣ ΨΙΘΎΡΟΥΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΟΜΟΊΩΣΗ ΑΠΌ ΆΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΆΞΕΙΣ, ΒΆΖΕΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΠΑΡΆΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΙΆΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΆΓΟΥ!

Τέλος στους ανυπόστατους ψιθύρους, για δήθεν αφομοίωση της, από άλλες δημοτικές παρατάξεις, βάζει η παράταξη του κ.Γιάννη Καραπανάγου “ Αλλάζουμε Μαζί” με την παρακάτω ανακοίνωση της.

 

 Λογική εξέλιξη, αν αναλογιστεί κανείς, πως σε ανεπίσημο γκάλοπ, μεγάλου αριθμού ερωτηθέντων που διενήργησε μεγάλο μέσο ενημέρωσης, τα ποσοστά αποδοχής της παράταξης του κ. Καραπανάγου, φαίνονταν να ξεπερνάνε ακόμα και το 17% της αποδοχής του εκλογικού σώματος, λόγω και της σοβαρής πολιτικής παρουσίας, που έδειξε τα 4 σχεδόν χρόνια, που βρίσκονται στις θέσεις των συμβούλων της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου.

Ακολουθεί η αναλυτική η ανακοίνωση της παράταξης του κ.καραπανάγου:

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνδημότισσες και Συνδημότες,
Πριν τέσσερα χρόνια ακριβώς -ήταν 31 Ιανουαρίου 2019- ανακοινώθηκε η ιδρυτική διακήρυξη της κίνησης πολιτών ‘‘αλλάzουμε ΜΑΖΙ’’, του Δήμου μας.
Αυτά τα τέσσερα χρόνια βαδίζουμε, αταλάντευτα, στον δρόμο της αποφασιστικότητας επιδιώκοντας, με την πολιτική μας στάση και τις τοποθετήσεις μας, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, την υλοποίηση του οράματός μας, με γνώμονα την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία, τη συνέπεια, τις Αρχές και τις Αξίες που διέπουν την Παράταξή μας. Αφοσιωμένοι στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, για να αποκτήσει ποιότητα η ζωή των πολιτών, αλλάζουμε το πολιτικό σκηνικό, καταθέτοντας  ρεαλιστικές προτάσεις που αποσκοπούν στην ανάπτυξη του Δήμου μας, με νέα έργα υποδομών, καθώς και στην αποτελεσματική λειτουργία του.
Τέσσερα χρόνια μετά, βρισκόμαστε μπροστά σε νέες προκλήσεις και πιστεύουμε ακράδαντα στην επιτακτική ανάγκη αναγέννησης του πανέμορφου τόπου μας, ως ελάχιστη υποχρέωση απέναντι στις νέες γενιές. Γι΄αυτό η Παράταξή μας θα είναι παρούσα, αυτόνομη και ανεξάρτητη, με εμπειρία και ωριμότητα, στις προσεχείς κρίσιμες Δημοτικές Εκλογές, με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Ιωάννη Β. Καραπανάγο. Για να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ αυτά που θεωρούνται αναχρονιστικά, παρωχημένα και οπισθοδρομικά.

Λουτράκι, 31 Ιανουαρίου 2023

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button