Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ Α.Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ! (video)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

  • Γήπεδο Ισθμίων ”Γιάννης Στέφας”, Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 16:00΄
Η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας (Α.Ο.Π.) πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΣ Κόρινθος, που κάποτε μεσουρανούσε στα σαλόνια της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας και φέτος αγωνίζεται στην Α΄ Κατηγορία του πρωταθλήματος Κορινθίας.

Ο αγώνας συναρπαστικός και αμφίρροπος, ειδικά στο α΄ ημίχρονο, είχε ρυθμό από τα πρώτα λεπτά. Και οι δύο ομάδες, σε στάδιο προετοιμασίας, πρόσφεραν πολύ καλό θέαμα. Φάσεις δεν δημιουργήθηκαν πολλές. Όμως οι θεατές και των δύο ομάδων απόλαυσαν κάποιες ενέργειες ποδοσφαιριστών υψηλής τεχνικής.
Η Περαχώρα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αν και πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε τις προπονήσεις, και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 8ο και στο 42ο λεπτό του α΄ημιχρόνου.
Για την Κόρινθο το γκολ της πρόκρισης, στον επόμενο γύρο του κυπέλλου, σημειώθηκε στο 61ο λεπτό. Έκτοτε ήταν εμφανής η έλλειψη φυσικής κατάστασης των παικτών της Περαχώρας, που δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν για να ισοφαρίσουν.

 

Για την Περαχώρα δεν υπάρχουν διακριθέντες ή υστερήσαντες ποδοσφαιριστές. Όλοι ξεχώρισαν για το πείσμα, την πειθαρχία, την κινητικότητα, την ομαδικότητα των ενεργειών και την αγωνιστικότητά τους, αφήνοντας, με την εμφάνισή τους αυτή, πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, ενώ είναι αξιοσημείωτη και η τακτική που ακολούθησε ο προπονητής Θανάσης Θώδης κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάνοντας εμφανές το γεγονός ότι η ομάδα έχει αρετές και αγωνιστικά προσόντα.
Η νεανική, στην πλειοψηφία της, ομάδα της Κορίνθου έδειξε καλά στοιχεία, αν και απουσίαζαν ποδοσφαιριστές της,  με τη δυναμική και τη φρεσκάδα της αλλά, σύμφωνα με το συγκεκριμένο αγώνα, για να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία της πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματική στην επίθεση.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων για το ”ευ αγωνίζεσθαι”. Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Κωνσταντίνου Γκότση και των βοηθών του κ.κ. Παναγιώτη Μπούμπα και Χρήστου Βλαχοπάνου. Παρατηρητής του Αγώνα είχε οριστεί ο κ. Λουκάς Βλάχος.
Σύσσωμο  το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Δημήτρη Βασιλείου, παρακολούθησε τον αγώνα και μεταξύ των φιλάθλων διακρίναμε τον πρώην Πρόεδρο Βασίλη Φόρτη, τον πρώην προπονητή Παναγιώτη Χ. Παππά και τον πρώην ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Π. Χρήστο Π. Παππά

Α.Ο.ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ: Χρήστος Νικολού, Νίκος Θυμής, Χρήστος Α. Δρίτσας, Σπύρος Ι. Λογοθέτης, Χήστος Ι. Δρίτσας, Γιάννης Ζύκα, Παναγιώτης Κόντης, Δημήτρης Θώδης, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, Δημήτης Κόντης, Γιώργος Σιαμάς, Δημήτρης Κακούρης, Αλέξης Κανάκης, Γιάννης Παντελέου, Γιώργος Χαραμής, Ντάνιελ Θεοδωρί, Βασίλης Λογοθέτης, Βασίλης Φόρτης

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ι. Στέφης, Κ. Κρούγιος, Σ. Σκούπας, Γ. Ταμπάκης, Αν. Ταμπάκης, Αλ. Ντερβίσι, Αν. Καρβούνης, Κ. Δουγέκος, Κ. Δήμας, Αλ. Ρήγας, Σ. Φούρναρης, Ε. Σένης, Γ. Νικολόπουλος, Π. Καντιλιεράκης, Ν. Κοντογιαννάτος, Αν. Δρόσος, Γ. Μαυρέλης, Μ. Μακρής

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button