Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Σοκ στην Αχαΐα: Συνελήφθη 15χρονος μαθητής που φέρεται να σκότωσε 17χρονο

Ένας 15χρονος μαθητής συνελήφθη την Κυριακή από αστυνομικούς του τμήματος Κάτω Αχαΐας, για το θάνατο ενός 17χρονου, επίσης μαθητή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 15χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, για λόγους που διερευνώνται, εναντίον του 17χρονου. Ο τελευταίος διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας και από εκεί μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος φέρεται να πήρε την κυνηγετική καραμπίνα από το σπίτι του και να πήγε στην περιοχή του 2ου δημοτικού σχολείου Κάτω Αχαΐας, όπου βρισκόταν ο 17χρονος, μαζί με άλλους συνομηλίκους του και να πυροβόλησε εναντίον του.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις, προκειμένου να εξακριβώσουν, γιατί ο 15χρονος πυροβόλησε εναντίον του 17χρονου.

Όπως υποστηρίζει ο 15χρονος ο 17χρονος τον πείραζε μαζί με τους φίλους του και για αυτό ο ίδιος πήγε στο σχολείο για να τον φοβίσει χωρίς να έχει στόχο να πυροβολήσει.

Στο μεταξύ, το αστυνομικό τμήμα της Κάτω Αχαΐας, έχει ενισχυθεί με αστυνομικούς από την Πάτρα, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button