Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Ξεκίνησε η προθεσμία για το επίδομα του ΟΑΕΔ!

πό σήμερα ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων, μέσω Internet, για το εποχικό επίδομα του ΟΑΕΔ. Διαβάστε ποιοί είναι δικαιούχοι και τις προθεσμίες.

Άρχισε από σήμερα η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων προς τον ΟΑΕΔ από τους δικαιούχους, για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος.
Ή προθεσμία θα εκπνεύσει την 30ή Νοεμβρίου 2015 στις 15:00, για όσους υποβάλουν αίτηση μέσω των ΚΠΑ 2 και στις 23:59 για όσους υποβάλουν αίτηση μέσω Internet, ενώ η παραλαβή των δικαιολογητικών θα ολοκληρωθεί την επόμενη μέρα, δηλαδή την 1η Δεκεμβρίου 2015.

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ δικαιούχοι του επιδόματος είναι: Οικοδόμοι, λατόμοι, ασβεστοποιοί, πλινθοποιοί, αγγειοπλάστες, δασεργάτες, ρητινοσυλλέκτες, καπνεργάτες, μουσικοί μέλη των οικείων επαγγελματικών σωματείων, υποδηματεργάτες, μισθωτοί ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, χειριστές εκσκαπτικών-ανυψωτικών-οδοποιητικών-γεωτρητικών μηχανημάτων, ηθοποιοί, τεχνικοί κινηματογράφου και τηλεόρασης, ταξιθέτες θεάτρου-κινηματογράφου, χειριστές και βοηθοί χειριστών κινηματογράφου, ελεγκτές κινηματογράφου και θεάτρου, ταμίες κινηματογράφου και θεάτρου, μισθωτοί τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου και σμυριδεργάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στην ηλεκτρονική σελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button