Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Σήμερα η ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου δίνει τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα της, με αντίπαλο την Εσθονική ομάδα HC VILJANDI.

Σήμερα 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ η ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου/τμήμα Χάντμπολ, δίνει τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα της, με αντίπαλο την Εσθονική ομάδα HC VILJANDI.

Ο σκοπός της ομάδας είναι να περάσει στον επόμενο γύρο του θεσμού του CHALLENGE CUP, αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει ο φίλαθλος κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια μας.
Πρέπει να γεμίσουμε το κλειστό γυμναστήριο, με φίλους του αθλητισμού, με φιλάθλους που αγαπούν την περιοχή τους, με φιλάθλους που θέλουν να νιώσουν υπερήφανοι ότι μια ομάδα από την περιοχή μας μάχεται και αγωνίζεται για να τους εκπροσωπήσει επάξια στην Ευρώπη.
Υποσχόμαστε στον κόσμο ότι θα γίνουμε μαχητές και θα τα δώσουμε όλα για όλα. O αντίπαλος είναι μια δυνατή και σκληρή ομάδα που έχει στοιχεία του Σκανδιναβικού Χάντμπολ και του Ρώσικου.
Θα είναι δύσκολη η αποστολή μας και σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας.
Το μόνο που ζητάμε, είναι να γεμίσει το κλειστό. Είναι να μας αφιερώσετε, αγαπητοί φίλοι και φίλες, τον χρόνο σας και να έρθετε στο γήπεδο έστω για μια φορά.
Αυτή τη φορά.
Κοινοποιήστε το, μοιραστείτε, την εκπροσώπηση του Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων, της Κορινθίας ολόκληρης, από την ομάδα μας σε αυτόν τον Ευρωπαϊκό Αγώνα.
Σας ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ όλες και όλους την Κυριακή στο Κλειστό στις 18:00.
Για παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το τμήμα Χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button