Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Ο ΣΆΚΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΊΟΥ ΚΑΤΑΒΆΛΕΙ ΠΆΝΤΑ ΑΠΌ ΚΑΡΔΙΆΣ, ΚΆΘΕ ΔΥΝΑΤΉ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΏΝ ΕΚΔΗΛΏΣΕΩΝ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΆΚΙ!

  Είναι ανεπίδεκτο πάσης παρερμηνείας, πως είτε συμφωνεί , είτε διαφωνεί κάποιος με τις επιλογές της δημοτικής αρχής, κανείς δεν  μπορεί να αμφισβητήσει, ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του  πολιτισμού στον Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου, (που μάλιστα υπήρξε και παλιός αθλητής του τμήματος μπάσκετ στον Ποσειδώνα) καταβάλει από καρδιάς, κάθε δυνατή προσπάθεια,  για την επιτυχημένη  πραγματοποιήση όλων και περισσότερων πολιτιστικών εκδηλώσεων στον τόπο μας!

Κατόπιν τούτου ,θεωρούμε ότι η οποιαδήποτε κριτική του ασκείται, πρέπει να μην είναι άγονη, αλλά να συνοδεύεται και από συμπληρωματικές προτάσεις, που μπορούν να διευρύνουν  και να τελειοποιήσουν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του τόπου μας !

Γιατί αν όλοι μας φροντίσουμε να στέφονται από επιτυχία οι πολιτιστικές μας εκδηλώσεις, αυτό θα είναι προς το συμφέρον, όχι του κ. Παπαθανασίου, αλλά του τόπου μας!

Και κανένας δεν πρέπει να ξεχνάει, πως βιώνουμε μια εποχή με μεγάλες οικονομικές δυσχέρειες, που έχουν φυσικές επιπτώσεις και στα οικονομικά των δήμων, με ότι αυτό συνεπάγεται και για την επιτυχημένη οργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

 

Ένεκα αυτών λοιπόν, εμείς καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για τον πολιτισμό του δήμου Λουτρακίου,  να στηρίζουν έμπρακτα τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του τόπου μας, όπως το παλαίφυτο ??Καρναβάλι του Λουτρακίου, ώστε μέσα από την μαζική συμμετοχή και την αποτελεσματική οργάνωση, να επιτυγχάνεται η επιτυχία αυτών των πολιτιστικών εκδηλώσεων, ούτως ώστε αυτές να καθίστανται  πόλο έλξης επισκεπτών, που  θα αναθερμαίνουν  τους χειμερινούς μήνες, την «παγωμένη» τοπική οικονομία…

 

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button