Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Ο Πολάκης παρενέβη και στη διαδικασία του διορισμού νοσηλευτών στο ΕΣΥ

Εκτός από την πρόσληψη των υποψηφίων γιατρών στις ΜΕΘ του ΕΣΥ, ο Υφυπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης αποδεικνύεται πως παρενέβη και στην διαδικασία πρόσληψης των νοσηλευτών.

Από έγγραφο του ΚΕΕΛΠΝΟ διαπιστώνεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ακολούθησε την ίδια παράτυπη διαδικασία και στο διαγωνισμό για το διορισμό 400 νοσηλευτών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ. Ο κ. Πολάκης ζήτησε και έλαβε τους φακέλους των υποψηφίων επιστημόνων και τις λίστες των επιτυχόντων που είχαν καταρτίσει οι αρμόδιες επιτροπές του ΚΕΕΛΠΝΟ, πριν αυτές ολοκληρώσουν το έργο τους και προτού τις υπογράψουν. 

Στο έγγραφο, με ημερομηνία 31.3.2016, αναφέρονται τα ακόλουθα: «Κατόπιν σχετικού αιτήματος του κ. Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, σας παραδίδουμε 215 πλήρεις πρωτότυπους φακέλους υποψηφίων ιατρών και 185 πλήρεις πρωτότυπους φακέλους υποψηφίων νοσηλευτών ΠΕ».

Να σημειωθεί ότι ούτε οι λίστες με τα ονόματα των ιατρών επιλογής του κ. Πολάκη, που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ, έχουν υπογραφεί από την αρμόδια επιτροπή του Κέντρου.

Το έγγραφο αναρτήθηκε στη σελίδα του “Βήματος”

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button