Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Εις μνήμην λίστας Λαγκάρντ

♦ Είναι μεγάλη η πίκρα όλων μας. Πρέπει να αποχαιρετήσουμε τη λίστα Λαγκάρντ.

♦ Ακόμα και οι Βρυξέλλες υπολογίζουν ότι δεν θα εισπραχθεί ούτε ένα ευρώ, έστω κι αν δοθεί παράταση ενός χρόνου και μετά τον Δεκέμβριο – που έτσι κι αλλιώς υπάρχει παραγραφή. Τι πίκρα!

♦ Κλαίμε όλοι γιατί δεν θα έχουμε να ασχοληθούμε πια με τη λίστα. Περάσαμε μαζί χρόνια και χρόνια που πολεμούσαμε τη μεγάλη φοροδιαφυγή με αυτή τη λίστα.

♦ Αχχχχ! Ποιος θα ξεχάσει το θρυλικό στικάκι;

♦ Ποιος θα ξεχάσει τον πρωθυπουργό που είχε επίλεκτο μέλος της λίστας πλάι του;

♦ Ποια ήταν η κυβέρνηση που έκανε τους λιγότερους ελέγχους στη λίστα Λαγκάρντ; Αχχχχχ, η κυβέρνηση πρώτη φορά Αριστερά, όπως ομολογήθηκε. Αχ και βαχ!

♦ Ελα, να σταματήσουμε επιτέλους το κλάμα. Δουλειά. Θα βρούμε άλλωστε ισοδύναμα και για τη λίστα Λαγκάρντ.

♦ Θα εισπραχθούν ισοδύναμα από τις πρώην 100 δόσεις. Θα μπορούν να αναπροσαρμόζονται ανά πάσα στιγμή, προς τα κάτω εννοείται. Σαν κινητή εορτή μοιάζει που εορτάζεται στις 10 ή 20 ή 30 του μήνα.

♦ Πρέπει να βρεθεί ισοδύναμο και για τη φορολογία που αποσύρθηκε, των ιδιοκτητών για τα ανείσπρακτα νοίκια. Ιδέα: τα 200 εκατ. να εισπραχθούν από τα ανείσπρακτα κοινόχρηστα.

♦ Κοινές περιπολίες Ελλάδας-Τουρκίας στο Αιγαίο λέγεται ότι θέλει η Γερμανία και γίνεται ντόρος. Θυμίζει τις εποχές Παπανδρέου που όταν είχε φορο-καταιγίδα όλως τυχαίως παραβίαζε τα θαλάσσια σύνορα το περίφημο «Χόρα» και το είχε βυθίσει μάλιστα πέντε-έξι φορές ο Ανδρέας.

♦ Ολοι οι μαθητές είναι υπέρ του Φίλη για τα κενά στα σχολεία. Εχουν τεράστιο χρόνο στα κενά για να παίζουν στο προαύλιο.

♦ Ο υπουργός Παιδείας είχε υποσχεθεί την κάλυψη 7.000 θέσεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών μέχρι τις 10 Οκτωβρίου. Πέρασε η ημερομηνία, αλλά θα βάλει κι αυτός ισοδύναμα. Πάλι ιδέα: να βάλει από την ομάδα ΔΕΛΤΑ.

♦ Να μην ξεχνάμε τα αθλητικά. Σφαιρική ενημέρωση:

1. Συνέλαβαν τον Τζιμπρίλ Σισέ για εκβιασμό με ροζ βίντεο, όπως μεταδίδεται. Σας μεταδίδω όμως ότι το βίντεο ήταν κόκκινο με όσα είχε κάνει ο Τζιμπρίλ στον Ολυμπιακό (βαράτε γαύροι!).

2. Δεν είναι αχάριστος ο Μελισσανίδης: «Το γήπεδο θα ονομαστεί Δούρου Αρένα» δήλωσε μετά τη συνάντηση με την περιφερειάρχη. Θα κάνει και ανδριάντα.

3. Ηταν να μην αρχίσει τις παρουσίες ο Μπέος στον ΣΚΑΪ. Θα εμφανίζεται πιο πολύ και από τον Μπογδάνο.

4. Τα “βαλε μάλιστα με τον Μαρινάκη! Πάει, δεν υπάρχουν φιλίες σε αυτόν τον τόπο.

♦ Το ξεφτίλισαν εντελώς στη Νέα Δημοκρατία. Εγινε κόλαση λέει και εξοργίστηκε ο Βαγγέλας κι απέσυρε τον εκπρόσωπο από την εφορευτική επιτροπή!!!!! Πέντε θαυμαστικά βάζω.

♦ Θα έλεγα, αν γινόταν, και την έκφραση που έλεγαν όλοι διαβάζοντας ή βλέποντας τη συνταρακτική είδηση.

♦ Βέβαια είπε @@@@@@, @@@@@@@@ και @@@@@@@@ κάποιους εκεί στη Συγγρού, αλλά το σηκώνει η περιοχή.

♦ Συνεχίζουμε όμως να κλαίμε ακόμα, γιατί χάνουμε την ενασχόληση με τη λίστα Λαγκάρντ. Αντίο, λίστα Λαγκάρντ. Θα είσαι αξέχαστη. Αθάνατη.

♦ Ας είναι ελαφριά τα στικάκια που σε σκεπάζουν.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button