Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

“Γλέντησαν” στα social media τον Β.Μεϊμαράκη για το… ύψος – Ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις από το debate

Χαμός έγινε στα social media με το ύψος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αφού παραπονέθηκε τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος του debate πώς ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ τον έδειχνε πιο… κοντό από τον Αλέξη Τσίπρα. 
Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε και μία χειρονομία στη διάρκεια της τηλεοπτικής αναμέτρησης, θέλοντας να καταγραφεί από τις κάμερες η δυσαρέσκεια του, ενώ σε μία στιγμή και που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντούσε σε ερώτηση, ο κ. Μεϊμαράκης έσκυψε για να τονίσει πώς το δείχνει πιο κοντό ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ. 
Αυτό ήταν το «κλού» της βραδιάς αφού σε όλα τα μέσα κοινωνικής έγινε χαμός με τα σχόλια να πέφτουν… βροχή. Δείτε ορισμένα:

Το κλίμα ήταν από νωρίς πολύ τεταμένο μεταξύ της ΝΔ και της ΕΡΤ με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να φτάνει στο Ραδιομέγαρο για το debate δυσαρεστημένος. Η δυσαρέσκεια αυτή προέρχονταν από ένα δημοσίευμα που αφορούσε στο πρόσωπο του, το οποίο συζητήθηκε σε εκπομπή το απόγευμα στην ΕΡΤ.
Στην πορεία, όπως φάνηκε προέκυψε και το ζήτημα του ύψους. «Προσπαθούν να τον ψηλώσουν, αλλά δεν ψηλώνει», έλεγαν συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος στις δηλώσεις του, μετά το debate, επιτέθηκε στη διοίκηση της ΕΡΤ.
Αργά το βράδυ μάλιστα η Διοίκηση της ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απάντησε στον κ. Μεϊμαράκη επισημαίνοντας ότι δεν προβαίνει σε προληπτική λογοκρισία των καλεσμένων στις ενημερωτικές εκπομπές της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμμερίζεται τις εκφραζόμενες από αυτούς απόψεις.
Παράλληλα τόνισε ότι, «ανταποκρίθηκε με συνέπεια, υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό στην αντικειμενική και ισότιμη προβολή των θέσεων των κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο».
Στην ουσία της υπόθεσης τώρα, ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να ήταν πιο «δυνατός» στο debate και να επικράτησε στα σημεία και αυτό γιατί, όπως αναφέρουν συνεργάτες του  ξεκαθάρισε με επιχειρήματα ότι ζητά «ισχυρή εντολή συνέχειας» και ότι δεν μπορεί στο όνομα μιας δήθεν «εθνικής συνεννόησης» να υπάρξει μια «παρά φύση» συγκυβέρνηση Αριστεράς-Δεξιάς που θα σηματοδοτεί επί της ουσίας «εθνική συγκάλυψη».
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button