Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Ντιμπέιτ: Η προετοιμασία, τα κρυφά χαρτιά και οι κόκκινες κάρτες στα στρατόπεδα Τσίπρα-Μεϊμαράκη

Με την τηλεοπτική αναμέτρηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ανοίγει η τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής εκστρατείας.

Το αποψινό ντιμπέιτ θεωρείται κρίσιμο από τα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, δεδομένου ότι όλες οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν ντέρμπι την Κυριακή.

Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί θα επικεντρώσουν στα ισχυρά τους ατού, καθώς και στις αδυναμίες του αντιπάλου, προσδοκώντας να κερδίσουν τους αναποφάσιστους πολίτες.

Η τηλεμαχία θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 στο Ραδιομέγαρο της Μεσογείων και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ, τα ιδιωτικά κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Αυτή η τηλεοπτική αναμέτρηση αναμένεται να είναι περισσότερο «ζωντανή» από το ντιμπέιτ των επτά πολιτικών αρχηγών, καθώς οι δύο «μονομάχοι» θα έχουν τη δυνατότητα διαλόγου.

Επιπλέον, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί θα είναι όρθιοι και οι δημοσιογράφοι θα είναι καθιστοί, ενώ στην τηλεοπτική κάλυψη οι δύο «μονομάχοι» θα προβάλλονται σε διπλό πλάνο ώστε να καταγράφονται οι αντιδράσεις τους.

Ερωτήσεις πρόκειται να θέσουν ξανά 6 δημοσιογράφοι από 6 κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ το συντονισμό θα κάνει ο Πάνος Χαρίτος από την ΕΡΤ.

Στον πρώτο γύρο, οι θεματικές ενότητες θα είναι δύο: θέματα εσωτερικής πολιτικής (οικονομία, ανάπτυξη κλπ) και θέματα εξωτερικής πολιτικής (ασφάλεια, προσφυγικό κλπ).

Κάθε δημοσιογράφος θα μπορεί να κάνει δύο ερωτήσεις σε κάθε αρχηγό. Μετά την απάντηση του κάθε αρχηγού, ο άλλος πολιτικός θα έχει τη δυνατότητα να κάνει σχόλιο, δείχνοντας «κόκκινη κάρτα» για να πάρει το λόγο.

Θα υπάρξει ένα διαφημιστικό διάλειμμα και στον δεύτερο οι Τσίπρας και Μεϊμαράκης θα κάνουν από μία ερώτηση ένας στον άλλο. Και εδώ θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού.

Στον τρίτο γύρο, ερώτηση θα κάνει ο συντονιστής, Πάνος Χαρίτος. Θα είναι η ίδια ερώτηση και στους δύο, πάλι με δυνατότητα σχολιασμού.

Η τηλεμαχία θα κλείσει με την τοποθέτηση του κάθε αρχηγού για 2 λεπτά.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button