Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Επιτέλους κυκλοφόρησε! Το νέο σποτ από το Κίνημα ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα!

Στις εκλογές ψηφίζουμε το Κίνημα Ελλάδα… last year. Σε αυτές τις εκλογές το σύνθημα είναι “Ελάτε όλοι οι Έλληνες στο Κίνημα ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α”. Δείτε το νέο προεκλογικό σποτ του κόμματος (Vid)

Με έμβλημα τον Σωκράτη και τα διδάγματά του επανέρχεται πιστό στις αξίες του υπέρ της οικολογίας και της δημοκρατίας, το Κίνημα ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. και σε αυτές τις εκλογές.

Κρατώντας ως βάση την ίδια μουσική, αλλά σε πιο beat ρυθμό, η Τζέφη Ζαχαροπούλου ερμηνεύει το τραγούδι σε στίχους του επικεφαλής του κινήματος Κωνσταντίνου Παπανικόλα και πρωταγωνιστεί στο νέο προεκλογικό σποτ.

Το βίντεο μάλιστα έχει και σενάριο, με το πρώτο σποτ του κινήματος, να παίζει στην οθόνη της τηλεόρασης, πριν ξεκινήσει το νέο ξεσηκωτικό προεκλογικό τραγούδι.

“Ελάτε όλοι οι Έλληνες στο Κίνημα ΕΛΛΑΔΑ, Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Απελευθέρωση… Έμβλημά μας ο Σωκράτης με τα εξής διδάγματά του… πρώτον η αρετή είναι γνώση, δεύτερον κανένας δεν θέλει να είναι κακός… Το σύνθημά μας είναι να αλλάξουμε τον κόσμο, αλλάζοντας τον εαυτό μας. Με βασικές αρχές τη δημοκρατία, την ανιδιοτέλεια και την οικολογία”

…”Γεια σας αναζητητές της υγείας, της οικολογίας και την ελευθερίας”

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button