Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Γιατί ο Οκτώβρης είναι ο ιδανικότερος (και οικονομικότερος) μήνας προκειμένου να φύγετε για τριήμερο

Ανακαλύπτουμε μοναδικούς προορισμούς διασκέδασης και ξεκούρασης μέσα στο φθινόπωρο και εκμεταλλευόμαστε τις μοναδικές προσφορές σε off-season ταξιδιωτική περίοδο

Ο Σεπτέμβρης είναι όντως ο πιο δύσκολος μήνας του χρόνου. Επιστροφή από την καλοκαιρινή άδεια, λογαριασμοί και έξοδα για σχολεία και για κάθε είδους υποχρεώσεις. Τώρα όμως που αυτές τακτοποιήθηκαν, έστω και εν μέρει και με αφορμή τις λίγες έξτρα μέρες που ενδέχεται να έχετε εν όψει 28ης Οκτωβρίου, μήπως να κοιτάξετε που θα μπορούσατε να πάτε για ένα τριήμερο χαλάρωσης και διασκέδασης;

Ένα τριήμερο το φθινόπωρο, με τη θερμοκρασία ακόμη να κρατά πάνω από τους 20oC, είναι πιθανότατα η ιδανική πρόταση. Ειδικά αν ξέρει κανείς που να αναζητήσει προσφορές για πακέτα που δεν θα “πλήξουν” ανεπανόρθωτα τον οικιακό προϋπολογισμό. Άλλωστε, είπαμε… μπορεί να έρχεται χειμώνας, όμως υπάρχουν κι εκείνοι στην ελληνική πολιτική σκηνή που επιμένουν πως “τις καλύτερες μέρες μας, δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη”.

Ψάξαμε για συμφέρουσες προσφορές στη μισή τιμή, για τριήμερα σε μαγευτικά μέρη στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Διαλέξτε το αγαπημένο σας και κάντε ΚΛΙΚ στον προορισμό που σας ενδιαφέρει για να μάθετε περισσότερα και να κλείσετε τα εισιτήριά σας.

Τριήμερο σε Spa στα Καμμένα Βούρλα – Έκπτωση 50% – 179€ από 358€

Για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, στα Καμένα Βούρλα! Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε τρεις ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Τριήμερο στο Οίτυλο Μάνης – Έκπτωση 50% – 99€ από 198€

Για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Οίτυλο Μάνης, σε Deluxe Suite με μοναδική Θέα και Πρωινό a la carte στο Onar Mani Suites! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Τριήμερο στην Καρδίτσα – Έκπτωση 50%- 229€ από 460€

Για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρονται στο ΑΦΡΟΔΙΤΗ Spa Center 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Υδρομασάζ, της Sauna του Γυμναστηρίου και 2 Δωροεπιταγές αξίας 20€ για εξαργύρωση στο Spa Center του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Τριήμερο στη Βυτίνα – Έκπτωση 50% – 139€ από 280€

Για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο Grand Vytina Hotel & Suites σε Mini Suite με Τζάκι και Πρωινό, στη Βυτίνα! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Τριήμερο στο Γαλατά Πόρου – Έκπτωση 51% – 89€ από 180€

Για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στον Γαλατά Πόρου, σε Σουίτα με Πρωινό, στο Arcadia Suites & Spa! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Τριήμερο στο Μέτσοβο – Έκπτωση 53% – 189€ από 405€

Για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών στο Μέτσοβο, στο Βραυβευμένο Katogi Averoff Hotel & Winery με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Οινική κουλτούρα, σε Σουίτα με Τζάκι και Παραδοσιακό ελληνικό Πρωινό! Προσφέρεται ένα Δείπνο με ελληνικές σπιτικές γεύσεις και ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο κατά την άφιξη! Παρέχεται Ξενάγηση στο Οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ και κέρασμα ένα ποτήρι Κρασί! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Απολαύστε ένα ταξίδι 3 ημέρων ανακαλύπτοντας τα μυστικά του κρασιού! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Τριήμερο στο Καρπενήσι – Έκπτωση 50% – 189€ από 378€

Για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Καρπενήσι, σε Σουίτα με Ιδιωτική Βεράντα και Πρωινό, στο Ολοκαίνουργιο Oniropetra Boutique Hotel! Προσφέρεται ένα Γεύμα και Ελεύθερη Χρήση της Eξωτερικής Sauna δίπλα στο Ποτάμι! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Τριήμερο στη Σόφια της Βουλγαρίας, 126€ το άτομο

Η εκδρομή περιλαμβάνει:

Μεταφορά με λεωφορείο από Θεσσαλονίκη  με επιστροφή.

3 διανυκτερεύσεις Με πρωινό  στο Kempinski Marinela Hotel 5* .

Αρχηγό του γραφείου μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας

Οργανωμένες προτάσεις διασκέδασης και δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια της εκδρομής

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button