Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Τρεις νέες υποψηφιότητες για την Μαρία Πρωτοπαππά και τη “Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση”

Με νέα ονόματα  φαίνεται πως συμπληρώνεται ο κατάλογος των υποψήφιων του συνδυασμού “Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση” που ηγείται η Μαρία Πρωτοπαππά. Κάθε μέρα στη σελίδα που διαθέτει ο συνδυασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτώνται καινούργιες υποψηφιότητες με τα αναλυτικά βιογραφικά των υποψήφιων συμβούλων.

Οι τρεις νέοι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν μέσω facebook είναι ο Βλάσης Σταύρου (υποψήφιος σύμβουλος Δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας), Έλενα Παπουτσή (υποψήφια σύμβουλος Δημοτικής κοινότητας Αγίων Θεοδώρων) και Τριανταφυλλιά Μητράκου ( υποψήφια δημοτική σύμβουλος).

Ακολουθούν αναλυτικά τα βιογραφικά των υποψηφίων του συνδυασμού.

Ο Υποψήφιος σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας

Βλάσης Σταύρου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Βλάσης Σταύρου του Αναστασίου και της Αικατερίνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Περαχώρα Κορινθίας όπου και κατοικεί μόνιμα. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και από το 1999 έως και σήμερα εργάζεται στην Paper Graph (γραφικές τέχνες). Είναι παντρεμένος με την Βάσω Χρυσοστομίδου και έχει μια κόρη 9 χρονών, τη Ρία.
Όραμα μου είναι ένας δήμος με διαφάνεια και καλύτερες υποδομές για το μέλλον των παιδιών μας. Έχοντας, λοιπόν ως προτεραιότητα μας τη διασφάλιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας θα συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση. Για ένα καλύτερο μέλλον για το δήμο μας και ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

Η υποψήφια σύμβουλος Δημοτικής κοινότητας Αγίων Θεοδώρων

Έλενα Παπουτσή

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ονομάζομαι Έλενα Παπουτσή. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στους Αγίους Θεοδώρους
Κορινθίας. Είμαι παντρεμένη και έχω μια κόρη 8 ετών.

Σπούδασα «Στελέχωση Αεροπορικών Εταιριών και Τουριστικών Πρακτορείων», κάτοχος διπλώματος IATA/UFTAA. Αρχικά, συνεργάστηκα με τις εφημερίδες «ΣΗΜΕΡΑ» ΚΑΙ «ΠΑΝΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ». Εργάστηκα σε μεγάλες επιχειρήσεις ως υπεύθυνη σχεδιασμού και διοργάνωσης εταιρικών, πανελλαδικών και διεθνών φαρμακευτικών συνεδρίων, ως μέλος ομάδων κλινικών μελετών, τμημάτων μάρκετινγκ και πωλήσεων, διαχείρισης δεδομένων και υλοποίησης διαδικασιών σε πολυεθνικές εταιρίες.

Είμαι Δασκάλα και Πρακτικός Ρέικι με Γενεαλογία Usui Reiki και Karuna Reiki Master  (I.C.R.T. Η.Π.Α.), μέλος της Ε.Ε.Ρ και Lightarian institute Αμερικής, με πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στις «Εναλλακτικές Ψυχολογικές Θεραπείες» Συμμετέχω ενεργά στο Σύλλογο Γυναικών Αγίων Θεοδώρων προσφέροντας μαθήματα
Διαλογισμού και Αυτογνωσίας . Με τη συμμετοχή μου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό της Μαρίας
Πρωτοπαππά, στόχος μου είναι να συμβάλλω στην ανάδειξη αξιών όπως η ηθική, η ακεραιότητα, ο σεβασμός, η υποστήριξη προς τον συνάνθρωπο και η εθελοντική δράση. Επιθυμία μου είναι να μοιραστώ μαζί σας γνώσεις, για τη βελτίωση των ανθρώπινων σχέσεων και της καθημερινότητας μας. Έχω εμπιστοσύνη στη Μαρία, η οποία με εμπνέει με τη δυναμική της παρουσία και την
πολυετή εμπειρία της στη Δημοτική αρχή.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Τριανταφυλλιά Μητράκου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Τριανταφυλλιά Μητράκου του Κωνσταντίνου.
(Ανθοπώλης- Ανθοδέτης-Διοργανώτρια Εκδηλώσεων)
Η Μητράκου Τριανταφυλλιά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Λιαμπότη και έχουν μια κόρη. Η Τριανταφυλλιά είναι επιχειρηματίας επί 31 συναπτά έτη και ιδιοκτήτρια του ανθοπωλείου ΑΝΘΟΡΑΜΑ στο Λουτράκι από το 1986. Είναι πιστοποιημένη ανθοδέτης της Ολλανδικής σχολής “Zuidkoop Dutch Floral Art” και γραμματέας στον Εμπορικό Σύλλογο Λουτρακίου με ενεργό ρόλο στην προώθηση δραστηριοτήτων για την αναβάθμιση της εμπορικότητας του Λουτρακίου. 

” Η λέξη πολιτική προέρχεται από τη λέξη πόλις, την αρχαία πόλη-κράτος. Η πολιτική δηλαδή σχετίζεται με τις υποθέσεις της πόλης και είναι η συντονισμένη δράση ατόμων ή κοινωνικών ομάδων με σκοπό να πετύχουν στόχους που αφορούν το κοινωνικό σύνολο. Ας φροντίσουμε λοιπόν τον τόπο μας, το ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΑΣ!”

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button