Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Στη δημοσιότητα η λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου

Η νέα λίστα με 6.225 μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου, φυσικά πρόσωπα που χρωστούν πάνω από 150.000 ευρώ, αναρτήθηκε στο TAXIS από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Η λίστα είναι επικαιροποιημένη με βάση τα στοιχεία έως και τις 9 Αυγούστου 2017 και δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν οφειλές που έχουν υπαχθεί στη ρύθμιση τμηματικής καταβολής, ενώ το συνολικό ποσό των οφειλών φτάνει στα 19,7 δισ. ευρώ.

Η άντληση των στοιχείων, πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα στοιχεία των βάσεων δεδομένων των Πληροφοριακών Συστημάτων TAXIS/ICIS όπως αυτά ενημερώνονται και συντηρούνται από τις Δ.Ο.Υ./ Τελωνεία σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σχετική ΠΟΛ 1185/2011. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο η ενημέρωση των βάσεων δεδομένων των Πληροφοριακών Συστημάτων TAXIS/ICIS από τις ΔΟΥ/Τελωνεία κατά την ημέρα άντλησης δεν ταυτίζεται με τα διαθέσιμα στις υπηρεσίες αυτές στοιχεία, τότε ενδεχομένως να μην υπάρχει ορθή αποτύπωση των ανά οφειλέτη αντλούμενων στοιχείων ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Δείτε τα πρώτα ονόματα της λίστας στην παρακάτω φωτογραφία και ολόκληρη τη λίστα ακολουθώντας τον σύνδεσμο http://www.publicrevenue.gr/kpi/static/doc/np/ofeilfp2016_1.html

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button