Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Χωρίς κατηγορία

Πήρε βαθιά ανάσα η Τσέλσι στο ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ Οι πρωταθλητές επικράτησαν με 1-0 των Κόκκινων Διαβόλων

Πήρε βαθιά ανάσα η Τσέλσι στο ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ
προσθήκη στα αγαπημένα
Μία αγωνιστική μετά την οριακή νίκη σε βάρος της Τότεναμ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να πάει σβηστά το ματς και με την Τσέλσι. Οι πρωταθλητές του Αντόνιο Κόντε κατάφεραν να φτιάξουν πολλές φάσεις σε εκείνους του Μουρίνιο και με γκολ του Μοράτα πήραν τη νίκη που τους βάζει δυνατά μέσα στην 4άδα της Premier League. Κακή και ταλαιπωρημένη η εικόνα της Γιουνάιτεντ που σε αντίθεση με τα κλειστά ματς με Λίβερπουλ και Spurs, επέτρεψε πολλά πράγματα στους αντιπάλους. Πλέον οι Κόκκινοι Διάβολοι έμειναν στο -8 από την πρωτοπόρο, Σίτι, ενώ είδε την Τσέλσι να τη φτάνει στον έναν βαθμό.

Στο πρώτο κομμάτι του αγώνα η Γιουνάιτεντ ήταν… πρωτοφανώς μπροστά για ομάδα Μουρίνιο σε top-6 ματς και στο 8′ ο Ράσφορντ με κεφαλιά από κοντά έχασε μεγάλη ευκαιρία πριν η Τσέλσι πάρει σταδιακά τα ηνία. Στο 12΄ο Μπακαγιόκο πλάσαρε άσχημα από κοντά μετά τη σέντρα του Τζαπακόστα και στο 16′ ο Λουκάκου είδε τον Κουρτουά να του λέει no. Η ομάδα του Κόντε ήταν εκείνη που είχε τον έλεγχο και περνούσε περισσότερο χρόνο στο αντίπαλο μισό και στο 19′ έχασε διπλή ευκαιρία με σουτ του Αζάρ που απέκρουσε ο Ντε Χέα και κεφαλιά του Σεσκ, άουτ. Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, το οποίο βγήκε χωρίς γκολ αφού στο 40′ η κεφαλιά του Κρίστενσεν έφυγε ψηλά.

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Μάρκος Αλονσο, Τζαπακόστα (66′ Ρούντιγκερ), Κρίστενσεν, Μπακαγιόκο, Καντέ, Φάμπρεγας (79′ Ντρινκγουότερ), Αζάρ (87′ Γουίλιαν), Μοράτα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Μπαγί, Σμόλινγκ, Τζόουνς (62′ Φελαϊνί), Βαλένσια, Γιανγκ (78′ Λίνγκαρντ), Ερέρα, Μάτιτς, Μχιταριάν (62′ Μαρσιάλ), Ράσφορντ, Λουκάκουτσελσι-353x221

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button