Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Ο τυφώνας Μανγκούτ χτυπά γάμο στις Φιλιππίνες – Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Ο Μπράντι και η Τζένιφερ αψήφισαν τις απειλές του τυφώνα Μανγκούτ και παντρεύτηκαν σε εκκλησία στη Μαρικίνα στις Φιλιππίνες ενώ στη συνέχεια θα ακολουθούσε δεξίωση σε κοντινό μαγαζί.

Εκεί τους περίμεναν συγγενείς και φίλοι για να τους ευχηθούν και να ξεκινήσει το γαμήλιο γλέντι, όμως την ώρα που το ζευγάρι μπήκε στον χώρο της δεξίωσης, χτύπησε ο τυφώνας Μανγκούτ.

Ένα απόκοσμο βουητό ακούγεται και σε λίγα δευτερόλεπτα πέφτει το ρεύμα, σπάνε τζάμια και ο τυφώνας παραλίγο να να σηκώσει στον αέρα το μαγαζί.

Η απορία στην αρχή και ο φόβος στη συνέχεια είναι έκδηλη στα πρόσωπα του ζευγαριού, ενώ οι καλεσμένοι αρχίζουν να τρέχουν να κρυφθούν πανικόβλητοι από την μανία του τυφώνα.

Ευτυχώς όμως ούτε το ζευγάρι, ούτε οι καλεσμένοι έπαθαν κάτι.

Ο Μπράντι δήλωσε εμφανώς σοκαρισμένος πως : “Συνέβη τόσο γρήγορα. Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι και τα πράγματα κινούνταν γρήγορα. Τότε ακούσαμε τον ήχο και να σπάνε καθρέπτες. Η γυναίκα μου φοβόταν και όλοι πανικοβάλλονταν. Είμαι ευγνώμων που όλοι ήταν ασφαλείς, αλλά λυπούμαστε για όλους τους καλεσμένους μας. Δεν γνωρίζαμε ότι θα συμβεί μια τέτοια τραγωδία. Η σύζυγός μου εξακολουθεί να είναι σε κατάσταση σοκ”.

Πηγή: ladbible & newsit.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button