Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Ο Δ. Καμπουράκης απαντά στον Πολάκη: Αν βάλω υποψηφιότητα στα Χανιά θα φας τη σκόνη μου!

Καλά κρατεί η κόντρα του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη με τον αναπληρωτή υπ. Υγείας Παύλο Πολάκη σχετικά με τις μπαλωθιές και με αφορμή τον θάνατο του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα.

Ο Δ. Καμπουράκης είχε σχολιάσει τη φωτογραφία που δείχνει τον Π. Πολάκη να πυροβολεί στον αέρα προκαλώντας την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού, που με ανάρτηση στο Facebook υποστήριζε ότι «είναι επιβεβλημένες οι μπαλωθιές σε γάμους, βαφτίσεις και σημαντικά γεγονότα» και επιτίθετο κατά του δημοσιογράφου.

Με νέο του άρθρο στο protagon.gr ο Δ. Καμπουράκης επανέρχεται και προειδοποιεί: «Οταν θα κυκλοφορείς ξεπεζεμένος και πολύ ολίγοι θα σε χαιρετούνε Παύλο Πολάκη». Σχολιάζοντας τα υπονοούμενα του υπουργού ότι με το κείμενό του δίνει «πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης για μελλοντική του αξιοποίηση» ο Δ. Καμπουράκης απειλεί ότι μπορεί και να κατέβει βουλευτής στην ίδια εκλογική περιφέρεια. «Βάρδα μην μου την βαρέσει, γιατί δεν σε συμφέρει. Την σκόνη μου θα δεις όχι μόνο στον νομό αλλά και στην ίδια την περιοχή σου» λέει στον Χανιώτη βουλευτή.

Τον καλεί δε να αποφασίσει: «’Η εγώ είμαι ένας δημοσιογράφος που λέω τις απόψεις μου (με τις οποίες διαφωνείς) κι εσύ είσαι ένας υπουργός που ασκεί πολιτική (με την οποία εγώ διαφωνώ.) ή εγώ είμαι ένας πληρωμένος κονδυλοφόρος του παλιού συστήματος κι εσύ (μαζί με τον Αλέξη σου) είσαι ένα ανδρείκελο των Γερμανών που σε φέρανε στην εξουσία για να τελειώσεις την δουλειά των προηγούμενων και καλοπληρώνεσαι γι αυτό ως υπουργός. Διάλεξε και πάρε».

Ο Δ. Καμπουράκης λέει στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ότι στα καφενεία στην Κρήτη πολλοί συζητούν ότι «ξεφτιλίζεις το πιστόλι που βαστάς» και πως «είναι θέμα χρόνου» να του το πουν και μπροστά του.

Οσο για τις αναφορές που έκανε ο Παύλος Πολάκης για τα πτυχία που έχουν συγγενείς του ο Καμπουράκης απαντά: «Τι θα κάνουμε τώρα; Θα βγάλουμε έξω τους προγόνους μας και θα… μετρήσουμε την δόξα τους; Η τιμή δεν κληρονομείται Παυλή μου».

Τέλος, τονίζει στον Παύλο Πολάκη ότι δεν μπορεί να μιλά για δολοφονία χαρακτήρων καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούσε τους αντιπάλους του ως Γερμανοτσολιάδες αυξάνοντας τον κίνδυνο λιντσαρίσματος του και για το ΚΕΕΛΠΝΟ που επικαλείται διαρκώς ο αναπληρωτής υπουργός του λέει με νόημα: «Αργείς Παυλή, πολύ αργείς και μου φαίνεται παράξενο».

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button