Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Ολοκληρώθηκε το συνέδριο του Economist στο Λουτράκι

Δείπνο προς τιμήν του τ. Πρωθυπουργού της Ιρλανδίας John Bruton, του αντιπροέδρου της τράπεζας Rochild, Paolo Scaroni και του Consultant Editor του Economist, John Andrews, παρέθεσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, στο περιθώριο του συνεδρίου, για την Περιφερειακή Διακυβέρνηση, που έγινε στο Λουτράκι.

Ο Πέτρος Τατούλης, δώρισε στους φιλοξενουμένους του ένα άλμπουμ με φωτογραφίες και κείμενα από την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά της Πελοποννήσου.

Η συζήτηση που ακολούθησε, επικεντρώθηκε τόσο στο θέμα τηςπεριφερειακή διακυβέρνησης, που απασχόλησε το συνέδριο, όσο και στην Πελοπόννησο, ως τουριστικό προορισμό.

Ο Paolo Scaroni, ζήτησε να μάθει τι ποσοστό της χώρας αντιπροσωπεύει γεωγραφικά η Πελοπόννησος, για να λάβει την απάντηση από τον Πέτρο Τατούλη, ότι είναι το μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου.

Ο Ιρλανδός τέως πρωθυπουργός John Bruton, δήλωσε ενθουσιασμός για το φυσικό καλός της περιοχής στην οποία βρίσκεται το ξενοδοχείο, με τον Πέτρο Τατούλη να του περιγράφει την ιστορική αξία της Κορινθίας, αλλά και του Λουτρακίου από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα.

από δελτίο Τύπου
πηγή φωτό: Περ. Πελ/σου

ert.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button