Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Μεσαιωνικές σκηνές στη Βολιβία. Αστυνομικοί κρατούν τη δήμαρχο Πατρίσια Άρσε, της μικρής πόλης Βίντο της Βολιβίας, μετά την δημόσια διαπόμπευσή της από διαδηλωτές. Η δήμαρχος ανήκει στο κυβερνών κόμμα Mas και υπέστη δημόσιο εξευτελισμό. Οι διαδηλωτές την ανάγκασαν να περπατήσει ξυπόλητη στους δρόμους, καλύπτοντάς τη με κόκκινη μπογιά και κόβοντάς της τα μαλλιά.

LOS TIEMPOS BOLIVIA/ via REUTERS / DANIEL JAMES – LOS TIEMPOS BOLIV

Αστυνομικοί κρατούν τη δήμαρχο Πατρίσια Άρσε, της μικρής πόλης Βίντο της Βολιβίας, μετά την δημόσια διαπόμπευσή της από διαδηλωτές. Η δήμαρχος ανήκει στο κυβερνών κόμμα Mas και υπέστη δημόσιο εξευτελισμό. Οι διαδηλωτές την ανάγκασαν να περπατήσει ξυπόλητη στους δρόμους, καλύπτοντάς τη με κόκκινη μπογιά και κόβοντάς της τα μαλλιά.

Μακριά από την καθημερινότητα. Τουρίστες παρατηρούν το ηλιοβασίλεμα στην Πλάγια ντελ Ινγκλές στην Γκραν Κανάρια της Ισπανίας.

EPA / ANGEL MEDINA G.

Τουρίστες παρατηρούν το ηλιοβασίλεμα στην Πλάγια ντελ Ινγκλές στην Γκραν Κανάρια της Ισπανίας.

Σήμερα η τηλεόραση προέβλεψε ανέμους ασθενείς. Μια γάτα κάνει τη βόλτα της απέναντι από τον βράχο της Ακρόπολης, το σημερινό, φθινοπωρινό πρωινό.

INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μια γάτα κάνει τη βόλτα της απέναντι από τον βράχο της Ακρόπολης, το σημερινό, φθινοπωρινό πρωινό.

«Εποχή» Πιτίνο στην Εθνική Ανδρών. Ο Ρικ Πιτίνο θα είναι από τον Μάιο ο νέος προπονητής της Εθνικής Ανδρών στο μπάσκετ, αφού, έπειτα από την συζήτηση που είχε με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Eurokinissi Sports / LATO KLODIAN

Ο Ρικ Πιτίνο θα είναι από τον Μάιο ο νέος προπονητής της Εθνικής Ανδρών στο μπάσκετ, αφού, έπειτα από την συζήτηση που είχε με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Φθινοπωρινός καιρός στην Αθήνα. Φθινοπωρινός καιρός στην Αθήνα

INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Φθινοπωρινός καιρός στην Αθήνα

Άλογο στο χιόνι. Ένα αγόρι της φυλής Λακότα τοποθετεί αντικείμενο στο ρύγχος του αλόγου κατα την διάρκεια της βόλτας τους στο χιόνι στην Νότια Ντακότα.

REUTERS / Stephanie Keith

Ένα αγόρι της φυλής Λακότα τοποθετεί αντικείμενο στο ρύγχος του αλόγου κατα την διάρκεια της βόλτας τους στο χιόνι στην Νότια Ντακότα.

Τετράχρονο κορίτσι πίσω από την κουρτίνα. Η τετράχρονη κόρη της Fareeda στέκεται πίσω από μια κουρτίνα έξω από το σπίτι τους στο Νέο Δελχί της Ινδίας.

REUTERS / Adnan Abidi

Η τετράχρονη κόρη της Fareeda στέκεται πίσω από μια κουρτίνα έξω από το σπίτι τους στο Νέο Δελχί της Ινδίας.

Σκυλί σε διαδήλωση στη Βολιβία. Ένα σκυλί περπατά δίπλα απο την αστυνομία κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ διαδηλωτών εναντίον του προέδρου της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, στη Λα Παζ της Βολιβίας.

REUTERS / KAI PFAFFENBACH

Ένα σκυλί περπατά δίπλα απο την αστυνομία κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ διαδηλωτών εναντίον του προέδρου της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, στη Λα Παζ της Βολιβίας.

Πλημμύρες στην Βρετανία. Έφηβοι μετακινούνται με ποδήλατα κατα την διάρκεια πλημμύρας στην Βρετανία.

REUTERS / CRAIG BROUGH

Έφηβοι μετακινούνται με ποδήλατα κατα την διάρκεια πλημμύρας στην Βρετανία.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button