Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Ντόχα 2019. Τελικός γυναικών στα 400 μέτρα στην Ντόχα, Κατάρ

REUTERS / Kai Pfaffenbach

Τελικός γυναικών στα 400 μέτρα στην Ντόχα, Κατάρ

Είδωλο του δαίμονα βασιλιά Ραβάννα. Το είδωλο μήκους 221 ποδιών του δαίμονα βασιλιά Ραβάνα εγκαθίσταται νωρίς το πρωί  για το επερχόμενο φεστιβάλ Χιντού, στα περίχωρα του Τσαντίγκαρ της Ινδίας.

REUTERS / AJAY VERMA

Το είδωλο μήκους 221 ποδιών του δαίμονα βασιλιά Ραβάνα εγκαθίσταται νωρίς το πρωί  για το επερχόμενο φεστιβάλ Χιντού, στα περίχωρα του Τσαντίγκαρ της Ινδίας.

Μασκοφόροι διαδηλωτές. Αντικυβερνητικοί υπάλληλοι συμμετέχουν στην "διαμαρτυρία του μεσημεριανού" φορώντας μάσκες λίγο μετά την ανακοίνωση νόμου απαγόρευσης χρήσης μάσκας στο Χόνγκ Κόνγκ

REUTERS / Tyrone Siu

Αντικυβερνητικοί υπάλληλοι συμμετέχουν στην “διαμαρτυρία του μεσημεριανού” φορώντας μάσκες λίγο μετά την ανακοίνωση νόμου απαγόρευσης χρήσης μάσκας στο Χόνγκ Κόνγκ

Μπουκέτο από τουλίπες. Έργο με τίτλο "Μπουκέτο από τουλίπες" που δημιουργήθηκε στο Παρίσι και είναι αφιερωμένο στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων του 2015 και 2016 στην Γαλλία.

EPA / IAN LANGSDON

Έργο με τίτλο “Μπουκέτο από τουλίπες” που δημιουργήθηκε στο Παρίσι και είναι αφιερωμένο στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων του 2015 και 2016 στην Γαλλία.

Γυναίκα κρατάει μικρό κορίτσι. Μία γυναίκα κρατάει ενα μικρό κοριτσι στα χέρια της κατα την διάρκεια συμμετοχής της σε διαμαρτυρία εναντίον των ισχυρισμών  σχετικά με την αδράνεια της ισραηλινής αστυνομίας στα βίαια εγκλήματα στις πόλεις τους, στο βόρειο Ισραήλ.

REUTERS / Ammar Awad

Μία γυναίκα κρατάει ενα μικρό κοριτσι στα χέρια της κατα την διάρκεια συμμετοχής της σε διαμαρτυρία εναντίον των ισχυρισμών  σχετικά με την αδράνεια της ισραηλινής αστυνομίας στα βίαια εγκλήματα στις πόλεις τους, στο βόρειο Ισραήλ.

Ροκ Φεστιβάλ στο Ρίο. Ο τραγουδιστής των Red Hot Chilli Peppers στο μουσικό φεστιβάλ Rock in Rio που γίνεται στην Βραζιλία.

REUTERS / Ian Cheibub

Ο τραγουδιστής των Red Hot Chilli Peppers στο μουσικό φεστιβάλ Rock in Rio που γίνεται στην Βραζιλία.

Αγιασμός σε σκυλί. Ιερέας ρίχνει αγιασμό σε σκυλί  κατα την διάρκεια θρησκευτικής τελετής στο Εσκομπέδο, του Μεξικού.

REUTERS / Daniel Becerril

Ιερέας ρίχνει αγιασμό σε σκυλί  κατα την διάρκεια θρησκευτικής τελετής στο Εσκομπέδο, του Μεξικού.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button