Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Ταξίδι για τη θρησκεία. Ένα κοριτσάκι διακρίνεται από το παράθυρο ενός τρένου στο σιδηροδρομικό σταθμό Kamlapur στη Ντάκα (Μπανγκλαντές). Οι μουσουλμάνοι πιστοί γυρίζουν στα χωριά τους για να γιορτάσουν το Ιντ αλ-αντχά (Eid-al-Adha), τη μία εκ των δύο ιερών γιορτών του χρόνου. 

EPA / MONIRUL ALAM

Ένα κοριτσάκι διακρίνεται από το παράθυρο ενός τρένου στο σιδηροδρομικό σταθμό Kamlapur στη Ντάκα (Μπανγκλαντές). Οι μουσουλμάνοι πιστοί γυρίζουν στα χωριά τους για να γιορτάσουν το Ιντ αλ-αντχά (Eid-al-Adha), τη μία εκ των δύο ιερών γιορτών του χρόνου.

Χονγκ Κονγκ: Στο Διεθνές Αεροδρόμιο μεταφέρθηκαν οι διαδηλώσεις. Mε καθιστική διαμαρτυρία στο Διεθνές Αεροδρόμιο της πόλης συνεχίζονται στο Χονγκ Κονγκ, για δέκατη εβδομάδα, οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις. Οι διαδηλωτές σχεδιάζουν να μείνου στο χώρο του αεροδρομίου έως και την Κυριακή, προκειμένου όπως τονίζουν να παρουσιάσουν τα αιτήματά τους σε ένα διεθνές ακροατήριο. 

EPA / JEROME FAVRE

Mε καθιστική διαμαρτυρία στο Διεθνές Αεροδρόμιο της πόλης συνεχίζονται στο Χονγκ Κονγκ, για δέκατη εβδομάδα, οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις. Οι διαδηλωτές σχεδιάζουν να μείνου στο χώρο του αεροδρομίου έως και την Κυριακή, προκειμένου όπως τονίζουν να παρουσιάσουν τα αιτήματά τους σε ένα διεθνές ακροατήριο.

Συννεφιά στην Ισπανία. Σύννεφα καλύπτουν τον ουρανό πάνω από το Σαν Σεμπάστιαν (Χώρα των Βάσκων, Ισπανία). 

EPA / JAVIER ETXEZARRETA

Σύννεφα καλύπτουν τον ουρανό πάνω από το Σαν Σεμπάστιαν (Χώρα των Βάσκων, Ισπανία).

Τέλος η ξεκούραση στα Spanish Steps. Υπάλληλος της δημοτικής αστυνομίας της Ρώμης ζητάει από τουρίστρια που κάθεται στα σκαλοπάτια του ναού Τρινιτά ντέι Μόντι,(Trinità dei Monti), γνωστά και ως Spanish Steps, να σηκωθεί. Η Ρώμη απαγόρευσε στους τουρίστες να κάθονται και να τρώνε στα σκαλοπάτια του ναού. 

REUTERS / Remo Casilli

Υπάλληλος της δημοτικής αστυνομίας της Ρώμης ζητάει από τουρίστρια που κάθεται στα σκαλοπάτια του ναού Τρινιτά ντέι Μόντι,(Trinità dei Monti), γνωστά και ως Spanish Steps, να σηκωθεί. Η Ρώμη απαγόρευσε στους τουρίστες να κάθονται και να τρώνε στα σκαλοπάτια του ναού.

Ευχάριστες επισκέψεις στο Ναύπλιο. Δεκάδες φλαμίνγκο εμφανίστηκαν στον υδροβιότοπο Ναυπλίου-Νέας Κίου στην Αργολίδα. Τα φοινικόπτερα, γνωστότερα ως φλαμίνγκο, ήρθαν στον υδροβιότοπο από το ταξίδι της φθινοπωρινής μετανάστευσής τους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Δεκάδες φλαμίνγκο εμφανίστηκαν στον υδροβιότοπο Ναυπλίου-Νέας Κίου στην Αργολίδα. Τα φοινικόπτερα, γνωστότερα ως φλαμίνγκο, ήρθαν στον υδροβιότοπο από το ταξίδι της φθινοπωρινής μετανάστευσής τους.

Αγώνες στο Περού. Η αθλήτρια Πρισίλα Φρέντερικ πανηγυρίζει έπειτα από άλμα στους Παναμερικάνικους Αγώνες στη Λίμα (Περού). 

REUTERS / Ivan Alvarado

Η αθλήτρια Πρισίλα Φρέντερικ πανηγυρίζει έπειτα από άλμα στους Παναμερικάνικους Αγώνες στη Λίμα (Περού).

Φεστιβάλ Sziget στη Βουδαπέστη. Η ομάδα Mexican Foco Alaire Producciones συμμετέχει στο 27ο μουσικό φεστιβάλ Sziget στη Βουδαπέστη (Ουγγαρία). Πρόκειται για μία από τις μεγαλυτερες διοργανώσεις στην Ευρώπη προσφέροντας στο κοινό για επτά μέρες πέρα από συναυλίες, εικαστικές εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις και παραστάσεις τσίρκο. 

EPA / Zoltan Balogh

Η ομάδα Mexican Foco Alaire Producciones συμμετέχει στο 27ο μουσικό φεστιβάλ Sziget στη Βουδαπέστη (Ουγγαρία). Πρόκειται για μία από τις μεγαλυτερες διοργανώσεις στην Ευρώπη προσφέροντας στο κοινό για επτά μέρες πέρα από συναυλίες, εικαστικές εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις και παραστάσεις τσίρκο.

Φεστιβάλ αερόστατου στη Μεγάλη Βρετανία. Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ αερόστατου στο Μπρίστολ (Μεγάλη Βρετανία). 

REUTERS / Toby Melville

Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ αερόστατου στο Μπρίστολ (Μεγάλη Βρετανία).

Διαμαρτυρία για το άσυλο . Στιγμιότυπο από την χθεσινή πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου από φοιτητές και συλλογικότητες.

Eurokinissi / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Στιγμιότυπο από την χθεσινή πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου από φοιτητές και συλλογικότητες.

Διασώστες εν δράσει. Διασώστες περιφέρονται σε πλημμυρισμένους δρόμους έπειτα από έντονη βροχόπτωση στις περιοχές γύρω από το Κόχι (Ινδία). 

REUTERS / SIVARAM V

Διασώστες περιφέρονται σε πλημμυρισμένους δρόμους έπειτα από έντονη βροχόπτωση στις περιοχές γύρω από το Κόχι (Ινδία).

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button