Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κατολίσθηση στην Κίνα. Κατολίσθηση με πολλούς νεκρούς και αγνοούμενους σημειώθηκε στην κομητεία Σουιτσένγκ της νοτιοδυτικής Κίνας. 

REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Κατολίσθηση με πολλούς νεκρούς και αγνοούμενους σημειώθηκε στην κομητεία Σουιτσένγκ της νοτιοδυτικής Κίνας.

Τέχνη από... καλειδοσκόπιο. Στιγμιότυπο από την έκθεση «Fancy Kaleidoscope» στην Ταπέι (Ταϊβάν). 

EPA / DAVID CHANG

Στιγμιότυπο από την έκθεση «Fancy Kaleidoscope» στην Ταπέι (Ταϊβάν).

Πουέρτο Ρίκο: Για ενδέκατη μέρα στους δρόμους. Έντεκα μέρες συμπληρώνουν οι διαδηλώσεις στους δρόμους του Σαν Χουάν με τους διαδηλωτές να ζητούν την αποπομπή του κυβερνήτη της χώρας Ρικάρντο Ροσελό.

REUTERS / MARCO BELLO

Έντεκα μέρες συμπληρώνουν οι διαδηλώσεις στους δρόμους του Σαν Χουάν με τους διαδηλωτές να ζητούν την αποπομπή του κυβερνήτη της χώρας Ρικάρντο Ροσελό.

Πολύχρωμες βουτιές. Μία γυναίκα αράζει σε παραλία στη Ντοβίλ (Γαλλία). 

REUTERS / Kevin Coombs

Μία γυναίκα αράζει σε παραλία στη Ντοβίλ (Γαλλία).

Τόκιο 2020: Ένας χρόνος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στιγμιότυπο από την τελετή «One Year to Go» με την οποία το Τόκιο μετράει αντίστροφα το χρόνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες οι οποίοι αρχίζουν στις 24 Ιουλίου 2020. 

REUTERS / ISSEI KATO

Στιγμιότυπο από την τελετή «One Year to Go» με την οποία το Τόκιο μετράει αντίστροφα το χρόνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες οι οποίοι αρχίζουν στις 24 Ιουλίου 2020.

Σέλφι με άρωμα Χόλυγουντ. Θαυμάστριες βγάζουν σέλφι με το Κουέντιν Ταραντίνο στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Once Upon a Time In Hollywood» στο Λος Άντζελες. 

REUTERS / Mario Anzuoni

Θαυμάστριες βγάζουν σέλφι με το Κουέντιν Ταραντίνο στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Once Upon a Time In Hollywood» στο Λος Άντζελες.

Γαήνη στη Σιβηρία. Ένας ψαράς ψαρεύει στις όχθες του ποταμού Γενισέι, λίγο έξω από το χωριό Sizaya στην σιβηρική τάιγκα (Ρωσία). 

REUTERS / Ilya Naymushin

Ένας ψαράς ψαρεύει στις όχθες του ποταμού Γενισέι, λίγο έξω από το χωριό Sizaya στην σιβηρική τάιγκα (Ρωσία).

Μάτι: Αγκαλιασμένοι τίμησαν τα 102 θύματα της τραγωδίας. Με πορεία στην πυρόπληκτη περιοχή τους τίμησαν χθες το βράδυ τη μνήμη των 102 θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου 2018 οι κάτοικοι του Ματιού, που συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στον τοπικό Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο (ΝΑΟΜΑ).  Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του «ας αγκαλιαστούμε όλοι ξανά, χωρίς τον φόβο όμως αυτή τη φορά, στον ίδιο χώρο που καταφύγαμε τότε, διατηρώντας ζωντανό το μοναδικό ίσως θετικό στοιχείο από την καταστροφή που μας βρήκε» και πήραν μέρος σε επιμνημόσυνη δέηση.

INTIME NEWS / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Με πορεία στην πυρόπληκτη περιοχή τους τίμησαν χθες το βράδυ τη μνήμη των 102 θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου 2018 οι κάτοικοι του Ματιού, που συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στον τοπικό Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο (ΝΑΟΜΑ).  Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του «ας αγκαλιαστούμε όλοι ξανά, χωρίς τον φόβο όμως αυτή τη φορά, στον ίδιο χώρο που καταφύγαμε τότε, διατηρώντας ζωντανό το μοναδικό ίσως θετικό στοιχείο από την καταστροφή που μας βρήκε» και πήραν μέρος σε επιμνημόσυνη δέηση.

Άγρια ομορφιά. Άλογα τρέχουν σε λιβάδι στην περιοχή Ujimqin ( Εσωτερική Μογγολία). 

REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Άλογα τρέχουν σε λιβάδι στην περιοχή Ujimqin ( Εσωτερική Μογγολία).

Ηλιοβασίλεμα στο Μεξικό. Ο ήλιος δικρίνεται να δύει μέσα από το φράχτη που ορίζει τα σύνορα μεταξύ ΗΠΑ και Μεξικού στην Τιχουάνα. 

REUTERS / CARLOS JASSO

Ο ήλιος δικρίνεται να δύει μέσα από το φράχτη που ορίζει τα σύνορα μεταξύ ΗΠΑ και Μεξικού στην Τιχουάνα.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button