Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Διαδηλώσεις για το κλίμα στις Βρυξέλλες. Στιγμιότυπο από την διαδήλωση «Global Strike for Climate 2» στις Βρυξέλλες. 

REUTERS / YVES HERMAN

Στιγμιότυπο από την διαδήλωση «Global Strike for Climate 2» στις Βρυξέλλες.

Συνωστισμός για την κηδεία. Πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί για να παρακολουθήσει την κηδεία του Zakir Rashid Bhat, γνωστού επίσης ως Zakir Musa, στο χωριό Νταντασαρα (Dadasara) του Κασμίρ. Ο Zakir Musa ήταν ο αρχηγός μιας ένοπλης ομάδας η δράση της οποίας συνδέεται με την αλ Κάιντα.

REUTERS / DANISH ISMAIL

Πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί για να παρακολουθήσει την κηδεία του Zakir Rashid Bhat, γνωστού επίσης ως Zakir Musa, στο χωριό Νταντασαρα (Dadasara) του Κασμίρ. Ο Zakir Musa ήταν ο αρχηγός μιας ένοπλης ομάδας η δράση της οποίας συνδέεται με την αλ Κάιντα.

«Θείες» πάσες. Ο Πάπας Φραγκίσκος υποδέχεται στο Βατικανό ομάδες μαθητών που αγαπούν το ποδόσφαιρο σε μια προσπάθεια να προωθήσει τις αξίες του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. 

REUTERS / REMO CASILLI

Ο Πάπας Φραγκίσκος υποδέχεται στο Βατικανό ομάδες μαθητών που αγαπούν το ποδόσφαιρο σε μια προσπάθεια να προωθήσει τις αξίες του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου.

«Η δικτατορία της σέλφι» στη Ρώμη. Κόσμος περνάει μπροστά από τοιχογραφία σε δρόμο της Ρώμης που εικονίζει τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και αρχηγό της Λέγκας, Ματέο Σαλβίνι, να βγάζει σέλφι στο μπαλκόνι του Μπενίτο Μουσολίνι. Το έργο συνοδεύει η φράση «Η δικτατορία της σέλφι» γραμμένη στα λατινικά. 

REUTERS / REMO CASILLI

Κόσμος περνάει μπροστά από τοιχογραφία σε δρόμο της Ρώμης που εικονίζει τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και αρχηγό της Λέγκας, Ματέο Σαλβίνι, να βγάζει σέλφι στο μπαλκόνι του Μπενίτο Μουσολίνι. Το έργο συνοδεύει η φράση «Η δικτατορία της σέλφι» γραμμένη στα λατινικά.

Φωτίστηκε το Σίδνεϊ. Κόσμος θαυμάζει την φωτισμένη Όπερα του Σίδνεϊ για το φεστιβάλ φωτός «Vivid Sydney» που ξεκινάει επίσημα σήμερα.   

EPA / STEVEN SAPHORE

Κόσμος θαυμάζει την φωτισμένη Όπερα του Σίδνεϊ για το φεστιβάλ φωτός «Vivid Sydney» που ξεκινάει επίσημα σήμερα.

 

Ηλιοβασίλεμα στον Άλιμο. Ο ήλιος δύει στην παραλία Αλίμου. 

INTIME NEWS / ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο ήλιος δύει στην παραλία Αλίμου.

«Φλαμίνγκο» στη Χιλή. Ένα κορίτσι παίζει μέσα στα τεράστια φλαμίνγκο που έχουν τοποθετηθεί από τον Γάλλο καλλιτέχνη Cyrill Lancelin στο Σαντιάγο της Χιλής. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση του καλλιτέχνη στη Λατινική Αμερική. 

EPA / Alberto Valdes

Ένα κορίτσι παίζει μέσα στα τεράστια φλαμίνγκο που έχουν τοποθετηθεί από τον Γάλλο καλλιτέχνη Cyrill Lancelin στο Σαντιάγο της Χιλής. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση του καλλιτέχνη στη Λατινική Αμερική.

Ο «Παλμός της Ευρώπης» στην Φρανκφούρτη. Πολίτες παίρνουν μέρος στην πορεία του κινήματος «Pulse of Europe» (Παλμός της Ευρώπης) στην Φρανκφούρτη. Το κίνημα δημιουργήθηκε γιαι να αφυπνίσει την ευρωπαϊκή συνείδηση των πολιτών της Ε.Ε.

EPA / ARMANDO BABANI

Πολίτες παίρνουν μέρος στην πορεία του κινήματος «Pulse of Europe» (Παλμός της Ευρώπης) στην Φρανκφούρτη. Το κίνημα δημιουργήθηκε γιαι να αφυπνίσει την ευρωπαϊκή συνείδηση των πολιτών της Ε.Ε.

Φιλανθρωπικό γκαλά στη Γαλλία. Στιγμιότυπο από το φιλανθρωπικό γκαλά της amfAR «Cinema Against AIDS 2019» στο Cap d’ Antibes, στο πλαίσιο του 72ου Φεστιβάλ των Καννών.

REUTERS / ERIC GAILLARD

Στιγμιότυπο από το φιλανθρωπικό γκαλά της amfAR «Cinema Against AIDS 2019» στο Cap d’ Antibes, στο πλαίσιο του 72ου Φεστιβάλ των Καννών.

Καταιγίδα (και) στη Βιρτζίνια. Δύο κοπέλες πιάνονται στην καταιγίδα κατά την επίσκεψή τους στο Εθνικό Νεκροταφείο του Άρλινγκτον, στη Βιρτζίνια. Ακραία καιρικά φαινόμενα σφυροκοπούν τις κεντρικές ΗΠΑ από το Μιζούρι ως την Οκλαχόμα, την τελευταία εβδομάδα. Τρεις θάνατοι και αρκετοί τραυματισμοί καταγράφηκαν μέσα στην και γύρω από την Γκόλντεν Σίτι του Μιζούρι, σχεδόν 50 χλμ. από την Τζόπλιν, όπου ανεμοστρόβιλος σάρωσε περιοχές το απόγευμα της Τετάρτης.  Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη Δευτέρα, δύο στην Οκλαχόμα και ένας στην Άιοβα όπου καταγράφηκαν τουλάχιστον 30 ανεμοστρόβιλοι, ισχυρές βροχοπτώσεις, χαλαζοπτώσεις και πλημμύρες.

EPA / ERIK S. LESSER

Δύο κοπέλες πιάνονται στην καταιγίδα κατά την επίσκεψή τους στο Εθνικό Νεκροταφείο του Άρλινγκτον, στη Βιρτζίνια. Ακραία καιρικά φαινόμενα σφυροκοπούν τις κεντρικές ΗΠΑ από το Μιζούρι ως την Οκλαχόμα, την τελευταία εβδομάδα. Τρεις θάνατοι και αρκετοί τραυματισμοί καταγράφηκαν μέσα στην και γύρω από την Γκόλντεν Σίτι του Μιζούρι, σχεδόν 50 χλμ. από την Τζόπλιν, όπου ανεμοστρόβιλος σάρωσε περιοχές το απόγευμα της Τετάρτης.  Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη Δευτέρα, δύο στην Οκλαχόμα και ένας στην Άιοβα όπου καταγράφηκαν τουλάχιστον 30 ανεμοστρόβιλοι, ισχυρές βροχοπτώσεις, χαλαζοπτώσεις και πλημμύρες.

Μπαλέτο στην Ισπανία. Στιγμιότυπο από την χορευτική παράσταση «Un cuerpo infinito» (An Infinite Body) στο Canal Theater της Μαδρίτης. 

EPA / Ballesteros

Στιγμιότυπο από την χορευτική παράσταση «Un cuerpo infinito» (An Infinite Body) στο Canal Theater της Μαδρίτης.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button