Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Φρένο πατούν οι επαγγελματίες οδηγοί στη Βραζιλία . Οδηγός φορτηγού περνάει ανάμεσα από ακινητοποιημένα φορτηγά στην περιοχή Cristalina της Βραζιλίας. Από τις αρχές της εβδομάδας απεργούν οι επαγγελματίες οδηγοί της χώρας και έχουν προκαλέσει την παράλυση της κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο της Βραζιλίας.

REUTERS / UESLEI MARCELINO

Οδηγός φορτηγού περνάει ανάμεσα από ακινητοποιημένα φορτηγά στην περιοχή Cristalina της Βραζιλίας. Από τις αρχές της εβδομάδας απεργούν οι επαγγελματίες οδηγοί της χώρας και έχουν προκαλέσει την παράλυση της κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο της Βραζιλίας.

Ιπποδρομίες στη Γερμανία . Άγρια άλογα παίρνουν μέρος σε ιπποδρομίες στην Ντουλμέν της Γερμανίας. 

REUTERS / LEON KUEGELER

Άγρια άλογα παίρνουν μέρος σε ιπποδρομίες στην Ντουλμέν της Γερμανίας.

Πάλη στη λάσπη στο Βιετνάμ. Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ πάλης στη λάσπη στο χωριό Βαν (Van) στο Βιετνάμ. 

EPA / LUONG THAI LINH

Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ πάλης στη λάσπη στο χωριό Βαν (Van) στο Βιετνάμ.

Υεμένη: Καταστροφικό το πέρασμα του κυκλώνα Μεκούνου. Κόσμος ψάχνει στα συντρίμια μιας βάρκας έπειτα από το πέρασμα του τυφώνα Μεκούνου  στο νησί Σοκότρα της Υεμένης. Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον άλλοι 40 αγνοούνται στο νησί μετά το πέρασμα του κυκλώνα ο οποίος κατευθύνεται πλέον προς τις νότιες ακτές της αραβικής χερσονήσου.

REUTERS / STRINGER

Κόσμος ψάχνει στα συντρίμια μιας βάρκας έπειτα από το πέρασμα του τυφώνα Μεκούνου  στο νησί Σοκότρα της Υεμένης. Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον άλλοι 40 αγνοούνται στο νησί μετά το πέρασμα του κυκλώνα ο οποίος κατευθύνεται πλέον προς τις νότιες ακτές της αραβικής χερσονήσου.

Ετοιμασίες για την Εθνική Ημέρα Μνήμης στις ΗΠΑ . Κόσμος αντανακλάται σε ένα μνημείο φτιαγμένο από 600.000 παπαρούνες το οποίο στήθηκε για τον εορτασμό της Εθνικής Ημέρας Μνήμης (Memorial Day) στην Ουάσινγκτον. Οι ΗΠΑ  γιορτάζουν στις 28 Μαΐου αποτίουν φόρο τιμής και μνήμης στους Αμερικανούς που έχουν χάσει την ζωή τους στο πεδίο της μάχης.

REUTERS / CARLOS BARRIA

Κόσμος αντανακλάται σε ένα μνημείο φτιαγμένο από 600.000 παπαρούνες το οποίο στήθηκε για τον εορτασμό της Εθνικής Ημέρας Μνήμης (Memorial Day) στην Ουάσινγκτον. Οι ΗΠΑ  γιορτάζουν στις 28 Μαΐου αποτίουν φόρο τιμής και μνήμης στους Αμερικανούς που έχουν χάσει την ζωή τους στο πεδίο της μάχης.

Πυρκαγιά στην Πολωνία . Πυροσβεστικά οχήματα οδεύουν προς τον παράνομο χώρο υγειονομικής ταφής απορριμάτων στην Ζγκιες, της Πολωνίας, όπου νωρλιτερα ξέσπασε φωτιά. 

EPA / GRZEGORZ MICHALOWSKI

Πυροσβεστικά οχήματα οδεύουν προς τον παράνομο χώρο υγειονομικής ταφής απορριμάτων στην Ζγκιες, της Πολωνίας, όπου νωρλιτερα ξέσπασε φωτιά.

«Freespace» στη Βενετία . Στιγμιότυπο από την 16η Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής στη Βενετία της Ιταλίας.Ο τίτλος της φετινής έκθεσης, η οποία θα διαρκέσει ως τις 25 Νοεμβρίου, είναι «Freespace».  

EPA / ZOLTAN BALOGH

Στιγμιότυπο από την 16η Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής στη Βενετία της Ιταλίας.Ο τίτλος της φετινής έκθεσης, η οποία θα διαρκέσει ως τις 25 Νοεμβρίου, είναι «Freespace».

Κωπηλατώντας στην Ελβετία. Ένας άνδρας κάνει κωπηλασία στη λίμνη Λεμάν μπροστά από το βουνό Dents-du-Midi στο Βεβέ της Ελβετίας. 

REUTERS / DENIS BALIBOUSE

Ένας άνδρας κάνει κωπηλασία στη λίμνη Λεμάν μπροστά από το βουνό Dents-du-Midi στο Βεβέ της Ελβετίας.

Ιρλανδία: Μπροστά το ναι στο δημοψήφισμα για τις αμβλώσεις. Ακτιβίστριες αγκαλιάζονται σε εκλογικό κέντρο στο Δουβλίνο. Η Ιρλανδία αναμένεται να ζήσει σήμερα μια πολύ σπουδαία στιγμή στην ιστορία της, με τα exit polls να δείχνουν συντριπτική νίκη, με ποσοστό σχεδόν 70%, του «Ναι» στη νομιμοποίηση των αμβλώσεων.

REUTERS / CLODAGH KILCOYNE

Ακτιβίστριες αγκαλιάζονται σε εκλογικό κέντρο στο Δουβλίνο. Η Ιρλανδία αναμένεται να ζήσει σήμερα μια πολύ σπουδαία στιγμή στην ιστορία της, με τα exit polls να δείχνουν συντριπτική νίκη, με ποσοστό σχεδόν 70%, του «Ναι» στη νομιμοποίηση των αμβλώσεων.

Ψηφιακή κουλτούρα στο Μέγαρο Μουσικής.   Στιγμιότυπο από το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών που φιλοξενείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 

INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

Στιγμιότυπο από το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών που φιλοξενείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button