Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Γλάροι από τη Σιβηρία στην Ταϊλάνδη. Γλάροι διακρίνονται κατά τη δύση του ήλιου στην παραθαλάσσιο θέρετρο Bang Pu στο Σαμούτ Πρακάν της Ταϊλάνδης. Κάθε χρόνο τους χειμερινούς μήνες χιλιάδες γλάροι από τη Σιβηρία μεταναστεύουν στην περιοχή ώστε να αποφύγουν το βαρύ χειμώνα. 

EPA / DIEGO AZUBEL

Γλάροι διακρίνονται κατά τη δύση του ήλιου στην παραθαλάσσιο θέρετρο Bang Pu στο Σαμούτ Πρακάν της Ταϊλάνδης. Κάθε χρόνο τους χειμερινούς μήνες χιλιάδες γλάροι από τη Σιβηρία μεταναστεύουν στην περιοχή ώστε να αποφύγουν το βαρύ χειμώνα.

Βόλτα χωρίς παντελόνι στο Βερολίνο. Επιβάτες χωρίς παντελόνια έχουν επιβιβαστεί σε τρένο στο Βερολίνο. Η εκδήλωση «No Pants Subway Ride», η οποία ξεκίνησε το 2002 από τη Νέα Υόρκη, πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο. 

EPA / CLEMENS BILAN

Επιβάτες χωρίς παντελόνια έχουν επιβιβαστεί σε τρένο στο Βερολίνο. Η εκδήλωση «No Pants Subway Ride», η οποία ξεκίνησε το 2002 από τη Νέα Υόρκη, πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο.

Ο «Άντι Γουόρχολ» στην... Ταϊβάν. Επισκέπτες της έκθεσης «Η ποπ τέχνη του Άντι Γουόρχολ», η οποία φιλοξενείται στην Ταϊπέι της Ταϊβάν, εξετάζουν έργα από το τμήμα «Κυρίες και Κύριοι» με πίνακες τραβεστί ατόμων. 

EPA / DAVID CHANG

Επισκέπτες της έκθεσης «Η ποπ τέχνη του Άντι Γουόρχολ», η οποία φιλοξενείται στην Ταϊπέι της Ταϊβάν, εξετάζουν έργα από το τμήμα «Κυρίες και Κύριοι» με πίνακες τραβεστί ατόμων.

Προσευχές πριν το ινδουιστικό φεστιβάλ . Πιστές προσεύχονται πριν από το ινδουιστικό φεστιβάλ Kumbh Mela στη συμβολή (Sangam) των ποταμών Γάγγη, Γιαμούνα και Σαρασβάτι στην πόλη Αλλαχαμπάντ της Ινδίας. 

REUTERS / DANISH SIDDIQUI

Πιστές προσεύχονται πριν από το ινδουιστικό φεστιβάλ Kumbh Mela στη συμβολή (Sangam) των ποταμών Γάγγη, Γιαμούνα και Σαρασβάτι στην πόλη Αλλαχαμπάντ της Ινδίας.

Ανδρική Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο. Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019/2020 του οίκου Versace στην Ανδρική Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.  

EPA / DANIEL DAL ZENNARO

Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019/2020 του οίκου Versace στην Ανδρική Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

«Δωμάτιο θυμού» στην Κίνα. Επισκέπτης «δωματίου θυμού» στο Πεκίνο σπάει οργισμένος πράγματα για να εκτονώσει το θυμό του. 

REUTERS / JASON LEE

Επισκέπτης «δωματίου θυμού» στο Πεκίνο σπάει οργισμένος πράγματα για να εκτονώσει το θυμό του.

Βεδουίνοι στην Ιορδανία. Βεδουίνοι συγκεντρώνονται στο αεροδρόμιο του Αμμάν για να υποδεχτούν τον Αιγύπτιο πρόεδρο Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι ο οποίος επισκέπτεται την Ιορδανία.   

REUTERS / MUHAMMAD HAMED

Βεδουίνοι συγκεντρώνονται στο αεροδρόμιο του Αμμάν για να υποδεχτούν τον Αιγύπτιο πρόεδρο Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι ο οποίος επισκέπτεται την Ιορδανία.

 

Βάπτισμα στον Ιορδάνη ποταμό. Μία πιστή βουτά στα νερά του Ιορδάνη ποταμού κατα την τελετή βαπτίσματος στο σημείο Qasr el-Yahud κοντά στην Ιεριχώ, στη Δυτική Όχθη. 

REUTERS / MOHAMAD TOROKMAN

Μία πιστή βουτά στα νερά του Ιορδάνη ποταμού κατα την τελετή βαπτίσματος στο σημείο Qasr el-Yahud κοντά στην Ιεριχώ, στη Δυτική Όχθη.

Αλληλεγγύη στα «κίτρινα γιλέκα». Διαδηλωτές του κινήματος των «κίτρινων γιλέκων» προσπαθούν να βοηθήσουν ένα άνδρα ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη ρίψη νερού από τις αστυνομικές δυνάμεις στο Παρίσι. 

REUTERS / CHRISTIAN HARTMANN

Διαδηλωτές του κινήματος των «κίτρινων γιλέκων» προσπαθούν να βοηθήσουν ένα άνδρα ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη ρίψη νερού από τις αστυνομικές δυνάμεις στο Παρίσι.

Τίτλοι τέλους στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Την απόφασή του να αποχωρήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από την κυβέρνηση ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου όπου συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα. 

Menelaos Myrillas / SOOC /

Την απόφασή του να αποχωρήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από την κυβέρνηση ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου όπου συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button