Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Ένταση στη Χιλή. Λιμενεργάτης συμμετέχει σε διαδήλωση στο Βαλπαραΐσο της Χιλής και συγκρούεται με αστυνομικές δυνάμεις.  

REUTERS / RODRIGO GARRIDO

Λιμενεργάτης συμμετέχει σε διαδήλωση στο Βαλπαραΐσο της Χιλής και συγκρούεται με αστυνομικές δυνάμεις.

Κολύμπι στο Μανχάταν. Μία πάπια μανδαρίνος κολυμπάει σε λίμνη στο Σέντραλ Παρκ του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη. 

REUTERS / MIKE SEGAR

Μία πάπια μανδαρίνος κολυμπάει σε λίμνη στο Σέντραλ Παρκ του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη.

Άσκηση των Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο. Στιγμιότυπο από την άσκηση, που παρακολούθησε η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ), στο Μεγάλο Πεύκο. 

INTIME NEWS / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Στιγμιότυπο από την άσκηση, που παρακολούθησε η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ), στο Μεγάλο Πεύκο.

Εργασία στο Πακιστάν. Εργαζόμενος στην καθαριότητα εν ώρα εργασίας καθαρίζει το δρόμο μπροστά από κλειστή αγορά στο Καράτσι του Πακιστάν. 

REUTERS / AKHTAR SOOMRO

Εργαζόμενος στην καθαριότητα εν ώρα εργασίας καθαρίζει το δρόμο μπροστά από κλειστή αγορά στο Καράτσι του Πακιστάν.

Μετανάστες στο Μεξικό . Μια οικογένεια μεταναστών προσπαθεί να περάσει το τείχος στη συνοριακή περιοχή της Τιχουάνα, στο Μεξικό, για να εισέλθει στις ΗΠΑ. 

REUTERS / LEAH MILLIS

Μια οικογένεια μεταναστών προσπαθεί να περάσει το τείχος στη συνοριακή περιοχή της Τιχουάνα, στο Μεξικό, για να εισέλθει στις ΗΠΑ.

«Φωτίζοντας τα ζώα υπό εξαφάνιση» στη Γαλλία. Στιγμιότυπο από την έκθεση «Espece en Voie d

EPA / ETIENNE LAURENT

Στιγμιότυπο από την έκθεση «Espece en Voie d’Illumination» (σε ελεύθερη μετάφραση «Φωτίζοντας τα ζώα υπό εξαφάνιση») στο πάρκο του Εθνικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στο Παρίσι. Στην έκθεση παρουσιάζονται φωτεινές εγκαταστάσεις ζώων που κινδυνεύουν με εξαφάνιση και ζώων που έχουν ήδη εξαφανιστεί.

Κρύο στο Κασμίρ . Παιδιά σε χωριό της πόλης Pulwama του Κασμίρ κοιτούν από παράθυρο καλυμμένο με πλαστικό μουσαμά για προστασία από το κρύο. 

REUTERS / DANISH ISMAIL

Παιδιά σε χωριό της πόλης Pulwama του Κασμίρ κοιτούν από παράθυρο καλυμμένο με πλαστικό μουσαμά για προστασία από το κρύο.

Διαδηλώσεις στη Βουδαπέστη. Στιγμιότυπο από τις διαδηλώσεις κατά του νέο εργατικού νόμου έξω από το κτήριο του Κοινοβουλίου στη Βουδαπέστη.

REUTERS / BERNADETT SZABO

Στιγμιότυπο από τις διαδηλώσεις κατά του νέο εργατικού νόμου έξω από το κτήριο του Κοινοβουλίου στη Βουδαπέστη.

Χιονόπτωση στα Μετέωρα. Ομίχλη καλύπτει βράχους των Μετεώρων και το μοναστήρι του Ρουσάνου κατά την διάρκεια χιονόπτωσης.

Eurokinissi / ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Ομίχλη καλύπτει βράχους των Μετεώρων και το μοναστήρι του Ρουσάνου κατά την διάρκεια χιονόπτωσης.

«Πράσινη» διαμαρτυρία... . Εκτός από το Brexit, υπάρχει και το κλίμα. Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να έχουν επικεντρωθεί στην αποχώρηση με ή χωρίς συμφωνία της Βρετανίας από την Ε.Ε., ωστόσο οι ακτιβιστές της Greenpeace, που διαμαρτύρονται έξω από τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες, θυμίζουν το μεγάλο πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής. Πρόβλημα που αφορά όλους. Εντός και εκτός Ε.Ε. 

REUTERS / ERIC VIDAL

Εκτός από το Brexit, υπάρχει και το κλίμα. Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να έχουν επικεντρωθεί στην αποχώρηση με ή χωρίς συμφωνία της Βρετανίας από την Ε.Ε., ωστόσο οι ακτιβιστές της Greenpeace, που διαμαρτύρονται έξω από τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες, θυμίζουν το μεγάλο πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής. Πρόβλημα που αφορά όλους. Εντός και εκτός Ε.Ε.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button