Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Εκπαίδευση στη... δικαιοσύνη . Μαθήματα κράτους δικαίου στην περιφέρεια Ακσού, στην αυτόνομη περιοχή των Ουιγούρων. Εξ απαλών ονύχων εκπαιδεύονται σε προσομοίωση δικαστικής διαδικασίας στην Κίνα, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αφιερωμένης στην Ημέρα του Συντάγματος.

REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Μαθήματα κράτους δικαίου στην περιφέρεια Ακσού, στην αυτόνομη περιοχή των Ουιγούρων. Εξ απαλών ονύχων εκπαιδεύονται σε προσομοίωση δικαστικής διαδικασίας στην Κίνα, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αφιερωμένης στην Ημέρα του Συντάγματος.

Χριστουγεννιάτικες πόζες στην Μπανγκόκ. Μία κοπέλα ποζάρει με το χριστουγεννιάτικο στολισμό στο εμπορικό κέντρο Iconsiam στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

REUTERS / ANN WANG

Μία κοπέλα ποζάρει με το χριστουγεννιάτικο στολισμό στο εμπορικό κέντρο Iconsiam στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

Στα σύνορα Μεξικού- ΗΠΑ. Ένα μικρό αγόρο διακρίνεται στα σύνορα μεταξύ Μεξικού και ΗΠΑ στην Τιχουάνα. Το αγόρι ταξιδεύει με την οικογένειά του μαζί με χιλιάδες μετανάστες από χώρες της Κεντρικής Αμερικής προς τις ΗΠΑ. 

REUTERS / CARLOS GARCIA RAWLINS

Ένα μικρό αγόρο διακρίνεται στα σύνορα μεταξύ Μεξικού και ΗΠΑ στην Τιχουάνα. Το αγόρι ταξιδεύει με την οικογένειά του μαζί με χιλιάδες μετανάστες από χώρες της Κεντρικής Αμερικής προς τις ΗΠΑ.

Το τελευταίο αντίο στον Τζορτζ Μπους. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Ου. Μπους συγκινημένος αποχαιρετά τον πατέρα του Τζορτζ Χέρμπερτ Ουόκερ Μπους στον καθεδρικό ναό της Ουάσιγκτον, όπου πραγματοποιήθηκε με τιμές αρχηγού κράτους η κηδεία του. 

REUTERS / POOL

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Ου. Μπους συγκινημένος αποχαιρετά τον πατέρα του Τζορτζ Χέρμπερτ Ουόκερ Μπους στον καθεδρικό ναό της Ουάσιγκτον, όπου πραγματοποιήθηκε με τιμές αρχηγού κράτους η κηδεία του.

Ημέρα γιορτής για τους κλόουν του Ελ Σαλβαδόρ. Κλόουν συμμετέχουν σε παρέλαση κατά τους εορτασμούς για την Ημέρα Κλόουν στην Σάντα Τέκλα, στο Ελ Σαλβαδόρ.

REUTERS / JOSE CABEZAS

Κλόουν συμμετέχουν σε παρέλαση κατά τους εορτασμούς για την Ημέρα Κλόουν στην Σάντα Τέκλα, στο Ελ Σαλβαδόρ.

Φεστιβάλ τέχνης στο Μαϊάμι . Κόσμος επισκέπτεται το φεστιβάλ Art Basel στο Μαϊάμι στη Φλόριντα.

EPA / RHONA WISE

Κόσμος επισκέπτεται το φεστιβάλ Art Basel στο Μαϊάμι στη Φλόριντα.

Διαμαρτυρία στην Αργεντινή. Στιγμιότυπο από διαμαρτυρία στο Μπουένος Άιρες για την απόφαση του δικαστηρίου στην υπόθεση της Λουσία Περέζ. Οι άνδρες που κατηγορούνται για το βιασμό και τη βίαιη δολοφονία της Λουσία Περέζ κρίθηκαν αθώοι. 

EPA / MARINA GUILLEN

Στιγμιότυπο από διαμαρτυρία στο Μπουένος Άιρες για την απόφαση του δικαστηρίου στην υπόθεση της Λουσία Περέζ. Οι άνδρες που κατηγορούνται για το βιασμό και τη βίαιη δολοφονία της Λουσία Περέζ κρίθηκαν αθώοι.

Δέκα χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου. Στιγμιότυπο από το μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια. Συγκεντρώσεις προγραμματίζονται σήμερα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τη δολοφονία.

INTIME NEWS / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στιγμιότυπο από το μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια. Συγκεντρώσεις προγραμματίζονται σήμερα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τη δολοφονία.

Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις μαθητών στη Γαλλία. Ένα αυοκίνητο έχει τυλιχθεί στις φλόγες κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ μαθητών και αστυνομικών δυνάμεων στη Μασσαλία της Γαλλίας. Οι μαθητές αντιδρούν στις μεταρρυθμίσεις της γαλλικής κυβέρνησης. 

REUTERS / JEAN-PAUL PELISSIER

Ένα αυοκίνητο έχει τυλιχθεί στις φλόγες κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ μαθητών και αστυνομικών δυνάμεων στη Μασσαλία της Γαλλίας. Οι μαθητές αντιδρούν στις μεταρρυθμίσεις της γαλλικής κυβέρνησης.

Ο Τζιμ Μόρισον στην Καλιφόρνια.

EPA / EUGENE GARCIA

‘Ενας άνδρας περνάει από τοίχο με τοιχογραφία του Τζιμ Μόρισον στο Λονγκ Μπιτς, στην Καλιφόρνια.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button