Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Εβδομάδα Design στο Μιλάνο. Κόσμος επεσκέπτεται την εγκατάσταση «Limbo», έργο του Jacopo Foggini, στην Εβδομάδα Design του Μιλάνου. 

REUTERS / DANIELE MASCOLO

Κόσμος επεσκέπτεται την εγκατάσταση «Limbo», έργο του Jacopo Foggini, στην Εβδομάδα Design του Μιλάνου.

Πυρκαγιά στην Οκλαχόμα. Πυκνά σύννεφα καπνού διακρίνονται πίσω από αιολικό πάρκο στην πόλη Seiling της Οκλαχόμα. Στην περιοχή τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά (η αποκαλούμενη πυρκαγιά Ρέα- Rhea).   

REUTERS / NICK OXFORD

Πυκνά σύννεφα καπνού διακρίνονται πίσω από αιολικό πάρκο στην πόλη Seiling της Οκλαχόμα. Στην περιοχή τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά (η αποκαλούμενη πυρκαγιά Ρέα- Rhea).

Πρωτοχρονιά για τους Γιαζίντι του Ιράκ. Μέλος της κούρδικης εθνοθρησκευτικής ομάδας των Γιαζίντι, ή Γεζίντι, συμμετέχει σε τελετή για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς ή Κόκκινης Τετάρτης (Charshama Sor) στο ναό Lalish στην πόλη Shaikhan του Ιράκ. Το βόρειο Ιράκ αποτελεί πατρίδα για τη μειονότητα των Κούρδων Γιαζίντι, οι οποίοι το 2014 έγιναν στόχος επίθεσης από το Ισλαμικό Κράτος. Εκατοντάδες Γιαζίντι πιάστηκαν όμηροι εκείνη την περίοδο, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά. 

EPA / GAILAN HAJI

Μέλος της κούρδικης εθνοθρησκευτικής ομάδας των Γιαζίντι, ή Γεζίντι, συμμετέχει σε τελετή για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς ή Κόκκινης Τετάρτης (Charshama Sor) στο ναό Lalish στην πόλη Shaikhan του Ιράκ. Το βόρειο Ιράκ αποτελεί πατρίδα για τη μειονότητα των Κούρδων Γιαζίντι, οι οποίοι το 2014 έγιναν στόχος επίθεσης από το Ισλαμικό Κράτος. Εκατοντάδες Γιαζίντι πιάστηκαν όμηροι εκείνη την περίοδο, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά.

Αμμοθύελλα στο Ιράν. Αμμοθύελλα «επιτίθεται» στην πόλη Γιαζντ του Ιράν.   

REUTERS / SOCIAL MEDIA

Αμμοθύελλα «επιτίθεται» στην πόλη Γιαζντ του Ιράν.

 

Φεστιβάλ του Απρίλη στη Σεβίλλη . Κοπέλες ντυμμένες με παραδοσιακά ενδύματα ιππεύουν άλογα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Φεστιβάλ του Απρίλη (Feria de Abril) στη Σεβίλλη. Κάθε μέρα οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ ξεκινούν με την παρέλαση των κοριτσιών πάνω στις άμαξες. 

EPA / PEPO HERRERA

Κοπέλες ντυμμένες με παραδοσιακά ενδύματα ιππεύουν άλογα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Φεστιβάλ του Απρίλη (Feria de Abril) στη Σεβίλλη. Κάθε μέρα οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ ξεκινούν με την παρέλαση των κοριτσιών πάνω στις άμαξες.

Συγκίνηση στο Ισραήλ. Μία γυναίκα συγκινημένη επισκέπτεται το εθνικό στρατιωτικό κοιμητήριο στο Όρος Χερτζλ, στην Ιερουσαλήμ, την ημέρα μνήμης των στρατιωτών που έπεσαν για το Ισραήλ.   

REUTERS / RONEN ZVULUN

Μία γυναίκα συγκινημένη επισκέπτεται το εθνικό στρατιωτικό κοιμητήριο στο Όρος Χερτζλ, στην Ιερουσαλήμ, την ημέρα μνήμης των στρατιωτών που έπεσαν για το Ισραήλ.

 

Χαλαρές στιγμές εν ώρα καθήκοντος . Μέλη της Μπολιβαριανής Φρουράς της Βενεζουέλας (GNB) φυλούν το χώρο γύρω από το Κοινοβούλιο στο Καράκας την ώρα που συζητείται το ενδεχόμενο αποπομπής του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο. 

EPA / Miguel Gutierrez

Μέλη της Μπολιβαριανής Φρουράς της Βενεζουέλας (GNB) φυλούν το χώρο γύρω από το Κοινοβούλιο στο Καράκας την ώρα που συζητείται το ενδεχόμενο αποπομπής του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο.

Άγρια ομορφιά στην Ελβετία. Στιγμιότυπο από ελβετικό βουνό στην περιοχή Stafel, στην Ελβετία. Το τοπίο συμπληρώνουν τα φώτα από τους φακούς των συμμετεχόντων στον 21ο αγώνα Glacier Patrol  που διοργανώνει ο στρατός. 

EPA / VALENTIN FLAURAUD

Στιγμιότυπο από ελβετικό βουνό στην περιοχή Stafel, στην Ελβετία. Το τοπίο συμπληρώνουν τα φώτα από τους φακούς των συμμετεχόντων στον 21ο αγώνα Glacier Patrol  που διοργανώνει ο στρατός.

Παράξενη επίσκεψη. Μια ομάδα μακάκων διακρίνονται στην σκεπή ενός σπιτιού στην Κουάλα Λουμπούρ, στη Μαλαισία. Η αύξηση των περιστατικών της «ελονοσίας των πιθήκων» στο μαλαισιανό νησί Βόρνεο οδήγησε στην παρακολούθηση των πιθήκων μέσω drones. 

EPA / FAZRY ISMAIL

Μια ομάδα μακάκων διακρίνονται στην σκεπή ενός σπιτιού στην Κουάλα Λουμπούρ, στη Μαλαισία. Η αύξηση των περιστατικών της «ελονοσίας των πιθήκων» στο μαλαισιανό νησί Βόρνεο οδήγησε στην παρακολούθηση των πιθήκων μέσω drones.

Άνοιξη στην Φρανκφούρτη. Ένα ζευγάρι βγάζει βόλτα το σκύλο του στην Φρανκφούρτη. 

EPA / MAURITZ ANTIN

Ένα ζευγάρι βγάζει βόλτα το σκύλο του στην Φρανκφούρτη.

 

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button