Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Εκδήλωση μνήμης στο Λονδίνο. Εργαζόμενοι στην τράπεζα Lloyd

REUTERS / TOBY MELVILLE

Εργαζόμενοι στην τράπεζα Lloyd’s στο Λονδίνο συμμετέχουν σε εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την υπογραφή της ανακωχής που σήμανε τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Εισβολή μαθητών και φοιτητών στο υπ. Παιδείας. Σε χώρους του υπουργείου Παιδείας εισέβαλαν μαθητές και φοιτητές, στο περιθώριο συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ενάντια στο νομοσχέδιο για το νέο λύκειο και τις προωθούμενες αλλαγές στην παιδεία.

INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Σε χώρους του υπουργείου Παιδείας εισέβαλαν μαθητές και φοιτητές, στο περιθώριο συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ενάντια στο νομοσχέδιο για το νέο λύκειο και τις προωθούμενες αλλαγές στην παιδεία.

Φθινόπωρο στη Νότια Κορέα. Τρεις βουδιστές μοναχοί περπατούν έξω από το ναό Haein στην περιοχή Hapcheon στη Νότια Κορέα. 

EPA / YONHAP

Τρεις βουδιστές μοναχοί περπατούν έξω από το ναό Haein στην περιοχή Hapcheon στη Νότια Κορέα.

Φολκλόρ παρέλαση στην Κολομβία. Μία κοπέλα συμμετέχει σε παραδοσιακή παρέλαση στην Καρταχένα της Κολομβίας. 

EPA / RICARDO MALDONADO ROZO

Μία κοπέλα συμμετέχει σε παραδοσιακή παρέλαση στην Καρταχένα της Κολομβίας.

Καλιφόρνια: Σε πύρινο κλοιό η πόλη Παραντάις. Πυρκαγιά απειλεί την πόλη Παραντάις στη βόρεια Καλιφόρνια. Η πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς το πρωί της Πέμπτης και λόγω των ισχυρών ανέμων και των ιδιαίτερα ξηρών συνθηκών εξαπλώθηκε γρήγορα και σάρωσε τμήματα της πόλης των 27.000 κατοίκων με φλόγες που έφθαναν ακόμα και τα 15 μέτρα ύψος. 

REUTERS / STEPHEN LAM

Πυρκαγιά απειλεί την πόλη Παραντάις στη βόρεια Καλιφόρνια. Η πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς το πρωί της Πέμπτης και λόγω των ισχυρών ανέμων και των ιδιαίτερα ξηρών συνθηκών εξαπλώθηκε γρήγορα και σάρωσε τμήματα της πόλης των 27.000 κατοίκων με φλόγες που έφθαναν ακόμα και τα 15 μέτρα ύψος.

Φαντασμαγορικό σόου της «Victoria

REUTERS / MIKE SEGAR

Το μοντέλο  Αντριάνα Λίμα ετοιμάζεται να βγει στην πασαρέλα για το ετήσιο σόου της «Victoria’s Secret» στη Νέα Υόρκη.

Πρόσφυγες στην Ισπανία. Μία πρόσφυγας έχει επιβιβαστεί σε λεωφορείο στη Μάλαγα έπειτα από τη διάσωσή της από διασωστικό πλοίο στη Μεσόγειο θάλασσα. 

REUTERS / JON NAZCA

Μία πρόσφυγας έχει επιβιβαστεί σε λεωφορείο στη Μάλαγα έπειτα από τη διάσωσή της από διασωστικό πλοίο στη Μεσόγειο θάλασσα.

Παγκόσμιο Συνέδριο Διαδικτύου στην Κίνα. Κοπέλες που συμμετέχουν στη διοργάνωση για το 5ο Πασκόσμιο Συνέδριο Διαδικτύου (WIC) στην στην κωμόπολη Γουτζέν, της ανατολικής επαρχίας Τζετζιάνγκ της Κίνας, συγκεντρώνονται για να βγάλουν ομαδική φωτογραφία.  

REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Κοπέλες που συμμετέχουν στη διοργάνωση για το 5ο Πασκόσμιο Συνέδριο Διαδικτύου (WIC) στην στην κωμόπολη Γουτζέν, της ανατολικής επαρχίας Τζετζιάνγκ της Κίνας, συγκεντρώνονται για να βγάλουν ομαδική φωτογραφία.

Θέα στον ουρανό. Συννεφιασμένος ουρανός στην Αθήνα. 

Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Συννεφιασμένος ουρανός στην Αθήνα.

Θεατής στο... έργο της ζωής του . Αγνώριστος, και υποβασταζόμενος λόγω ηλικίας, ο πρώην ηγέτης της ΕΣΣΔ Μιχαήλ Γκορμπατσόφ επισκέπτεται την πρεμιέρα προβολής ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του στη Μόσχα. Η χθεσινή πρεμιέρα, ενός ντοκιμαντέρ το οποίο αφορά μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της εποχής μας, συνέπεσε με την παραμονή της επετείου της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου, για την οποία ο Γκορμπατσόφ έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

REUTERS / TATYANA MAKEYEVA

Αγνώριστος, και υποβασταζόμενος λόγω ηλικίας, ο πρώην ηγέτης της ΕΣΣΔ Μιχαήλ Γκορμπατσόφ επισκέπτεται την πρεμιέρα προβολής ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του στη Μόσχα. Η χθεσινή πρεμιέρα, ενός ντοκιμαντέρ το οποίο αφορά μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της εποχής μας, συνέπεσε με την παραμονή της επετείου της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου, για την οποία ο Γκορμπατσόφ έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button